lifestyle

Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Κάνω γυμνισμό και ελεύθερο κάμπινγκ»

Ο Σπύρος Χατζηαγελάκης αποκαλύπτει μεταξύ άλλων: «Οι φίλοι μου για τα ερωτικά μου θα έλεγαν…”καλή επιτυχία”».

Για την προσωπική του ζωή και το ενδεχόμενο της πατρότητας μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης. Ο αγαπητός ηθοποιός αποκάλυψε επίσης πως τυχαία ακολούθησε το δρόμο της υποκριτικής, αφού σπούδαζε Φυσική. 

«Τυχαία έγινα ηθοποιός, μέσα από μια φοιτητική θεατρική ομάδα. Σπούδαζα φυσικός και κατάλαβα πως δεν υπάρχει περίπτωση να γίνω επιστήμονας, Οι γονείς μου αποδέχτηκαν σταδιακά την αλλαγή της επαγγελματικής πορείας μου», είπε αρχικά.

Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης πρόσθεσε για το κομμάτι της οικογένειας: «Το να κάνεις ένα παιδί είναι μια κοινή απόφαση. Έχω υπάρξει σε σχέση που φτάσαμε κοντά στην απόκτηση ενός παιδιού. Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Δεν είμαι καθόλου γκρινιάρης και ζηλιάρης, μοιάζω σαν να είμαι αναίσθητος».

«Έχει συμβεί σχέσεις μου να ζηλεύουν επειδή φωτογραφίζω γυμνά σώματα. Το γυμνό το θεωρώ πολύ φυσιολογικό, είναι η φύση μας τέτοια. Δεν με αφορά να προστατέψω κάτι, δεν μπαίνω στην διαδικασία του “lifestyle”. Κάνω γυμνισμό και ελεύθερο κάμπινγκ. Πλέον, στα 38 μου έχω απενοχοποιήσει το κομμάτι του σεξ. Το σεξ παίζει 100% σημαντικό ρόλο σε μια σχέση. Ποτέ δεν έχω χωρίσει επειδή δεν ταιριάζαμε στο σεξ», ανέφερε κλείνοντας ο ηθοποιός, που παράλληλα εργάζεται και ως φωτογράφος.

To άρθρο Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Κάνω γυμνισμό και ελεύθερο κάμπινγκ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button