Αθλητικά

Πανσερραϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα 2-1: Η ομάδα των Σερρών εξασφάλισε την παραμονή της στη Super League

Την παραμονή του στη Super League εξασφάλισε ο Πανσερραϊκός, ο οποίος επικράτησε εντός έδρας του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-1 για την πέμπτη αγωνιστική των πλέι άουτ και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Πανσερραϊκός προηγήθηκε με 2-0, άντεξε στην αντεπίθεση του ΠΑΣ Γιάννινα και έφτασε σε ακόμα μία νίκη στα πλέι άουτ της Super League, η οποία του εξασφάλισε την παραμονή στα μεγάλα σαλόνια και τη νέα σεζόν.

Ο αγώνας

Σε ένα παιχνίδι ελεύθερο η πρώτη ευκαιρία του αγώνα ανήκε στους φιλοξενούμενους που είχαν δοκάρι στο 22΄, όταν στο συρτό σουτ του Ροσέρο ο Κατσίκας έπεσε στη γωνία του αλλά η μπάλα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι κι έφυγε άουτ.

Το σκορ στο δημοτικό γήπεδο των Σερρών άνοιξε στο 29ο λεπτό για τα «Λιοντάρια» ο Τομάς, ο οποίος μετέφερε την μπάλα χωρίς να συναντήσει αντίσταση και με έναν αριστερό «κεραυνό» την έστειλε αρχικά στο δοκάρι κι εν συνεχεία στα δίχτυα του Αθανασίου.

Στο 45ο λεπτό ανέτρεψε τον Μπετανκόρ εντός της περιοχής. Αρχικά ο βοηθός σήκωσε τη σημαία για οφσάιντ αλλά διαπιστώθηκε πως δεν ήταν και ο Ουάρντα διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του από την άσπρη βούλα, στο 45΄+4.

Η απάντηση από τους Γιαννιώτες ήρθε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο: στο 63΄ ο Δεληγιαννίδης υπέπεσε σε παράβαση επί του Λεό και ο Κόντε που ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι ευστόχησε από τα 11 βήματα.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Εραμούσπε σούταρε ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα κόντραρε σε σώμα και ο Γούλερι την έδιωξε περάσει την γραμμή στην τελευταία μεγάλη φάση του αγώνα, η λήξη του οποίου βρήκε την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία επικεφαλής στην κούρσα των πλέι άουτ, μετά τις χθεσινές ήττες Αστέρα Τρίπολης και ΟΦΗ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πάμπλο Γκαρσία): Κατσίκας, Μπέργκστρομ, Δεληγιαννίδης, Αυλωνίτης, Πεταυράκης, Ουεντραόγκο, Οικονόμου (77΄ Στάικος), Τομάς (88΄ Ντανκερλούι), Ουάρντα, Άλεξιτς (77΄ Χατζηστραβός), Μπετανκόρ (65΄ Γούλερι).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Αθανασίου, Σόρια, Παντελάκης (49΄ Μπακαδήμας), Εραμούσπε, Κιάκος (46΄ Πανάγου), Τζίνο (59΄ Μπεγκαλά), Ριένστρα (46΄ Κύρκος), Καραχάλιος, Λέο (72΄ Παμλίδης), Ροσέρο, Κόντε.

To άρθρο Πανσερραϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα 2-1: Η ομάδα των Σερρών εξασφάλισε την παραμονή της στη Super League δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button