Αθλητικά

«Θα ήθελα να πανηγυρίσω με τους παίκτες, αλλά μου το απαγόρευσε η διοίκηση της Μπάγερν»


Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 27 Μαΐου 2023, 22:20

H παλιά δόξα της Μπάγερν Μονάχου και μέχρι πρότινος CEO του συλλόγου, Όλιβερ Καν, ο οποίος παύθηκε των καθηκόντων του αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με την Κολωνία, υποστήριξε πως οι ιθύνοντες των Βαυαρών δεν τον άφησαν να πανηγυρίσει με τους παίκτες την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Πιο συγκεκριμένα ο παλαίμαχος γκολκίπερ, σε ανάρτησή του στο Twitter, έγραψε:

«Απίθανο! Πολλά συγχαρητήρια σε εσάς παιδιά! Πάντα σας το έλεγα! Πάντα να δίνετε τα πάντα και ποτέ να μην παρατάτε. Είμαι φοβέρα υπερήφανος για εσάς και το κατόρθωμά σας. Θα ήθελα να πανηγυρίσω μαζί σας όμως δεν είναι εφικτό αφού ο σύλλογος μου το απαγόρευσε. Αδημονώ για την επόμενη σεζόν. Πανηγυρίστε το!».

Υπενθυμίζεται ότι ο Όλιβερ Καν, που για μία τετραετία ήταν CEO (διευθύνων σύμβουλος) της Μπάγερν και ο Χασάν Σαλιχάμιτζιτς, ο οποίος ήταν αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, πλήρωσαν το… μάρμαρο για την εφετινή κάκιστη σεζόν της ομάδας, μολονότι αυτή «σώθηκε» στο φινάλε με τον τίτλο, βλέποντας την πόρτα της εξόδου.

Τόσο ο Καν, όσο και ο Σαλιχάμιτζιτς, «χρεώθηκαν» την κακή διαχείρισή τους στο ποδοσφαιρικό τμήμα κατά τη διάρκεια της εφετινής σεζόν, όπου προέκυψαν αμέτρητα προβλήματα, με μεγαλύτερα όλων την αδιαφορία και τις κακές σχέσεις των ποδοσφαιριστών μεταξύ τους και με τον πρώην προπονητή τους, Γιούλιαν Νάγκελσμαν.


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 27 Μαΐου 2023, 22:40

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button