Οικονομία

Πολυτελείς διακοπές τη φετινή σεζόν: Συνέντευξη με τον Χάρη Σιγανό, CEO της Zeus International Hotels & Resorts

Για το θέμα της ελληνικής φιλοξενίας, τις επενδύσεις πέντε αστέρων και τη συμβολή τους στην τουριστική και οικονομική ανάπτυξη της χώρας, αλλά και τα σχέδια της εταιρείας, καθώς και τους λόγους που τον οδήγησαν να ασχοληθεί με τον τουρισμό μιλά ο Χάρης Σιγανός πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Zeus International Hotels & Resorts, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο newsit.gr και τη Μαίρη Παπακωνσταντίνου.

Όπως τόνισε τα πολυτελή θέρετρα μπορούν και πρέπει να είναι προσιτά για τον Έλληνα.

Μεταφέροντας την πολυετή εμπειρία του, ο κ. Σιγανός υποστηρίζει, ότι ο Έλληνας έχει τη φιλοξενία «στο αίμα του».

Από την άλλη, η έλευση διεθνών brands στη χώρα μας, αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνης για το ελληνικό τουριστικό προϊόν και η είσοδος τους, οδηγεί την Ελλάδα στους κορυφαίους προορισμούς της χώρας.

Όπως διευκρίνισε, όμως, οι επενδύσεις από μόνες τους δεν αρκούν, καθώς, για να συνεχίσει να αναπτύσσεται ορθά ο τουρισμός, που αποτελεί τη βαριά βιομηχανία της χώρας, χρειάζεται να εμπνεύσουμε την νέα γενιά και να δημιουργήσουμε όραμα, με την απαραίτητη επαγγελματική κατάρτιση.

Σχετικά με την ταυτότητα της Zeus International Hotels & Resorts, πρόκειται για ταχύτατα αναπτυσσόμενη εταιρεία, στην παροχή υπηρεσιών συμβουλευτικής διαχείρισης και ανάπτυξης ξενοδοχειακών μονάδων.

Είναι επίσης στενός συνεργάτης με τις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές αλυσίδες παγκοσμίως όπως η Wyndham Hotels & Resorts και η Hilton, ενώ την εμπιστεύονται οι μεγαλύτεροι θεσμικοί επενδυτές σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Ακολουθεί ολόκληρη η συνέντευξη:

To άρθρο Πολυτελείς διακοπές τη φετινή σεζόν: Συνέντευξη με τον Χάρη Σιγανό, CEO της Zeus International Hotels & Resorts δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button