Αθλητικά

Κόβεντρι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3-3 και 2-4 στα πέναλτι: Γλίτωσε ένα απίθανο κάζο και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφθασε ένα… βήμα από το κάζο και έναν αδιανόητο αποκλεισμό, αλλά μετά το 3-3 της κανονικής διάρκειας του αγώνα με την Κόβεντρι, κατάφερε να νικήσει με 4-2 στα πέναλτι και να πάρει την πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας.

Με εξαιρετική εμφάνιση στην πρώτη ώρα του αγώνα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προηγήθηκε με 3-0, χάρη σε γκολ των ΜακΤόμινεϊ, Μαγκουάιρ και Φερνάντες, αλλά η Κόβεντρι έκανε στη συνέχεια μία απίθανη ανατροπή, αφού έφθασε στην ισοφάριση σε 3-3 και είχε ακυρωμένο γκολ μέσω VAR στις καθυστερήσεις, για να φθάσει και στη νίκη πρόκριση.

Η ομάδα του Τεν Χαγκ γλίτωσε όμως το “έμφραγμα” και είχε την ευκαιρία να πανηγυρίσει στα πέναλτι. Ο Κασεμίρο αστόχησε στην πρώτη εκτέλεση για τους “κόκκινους διαβόλους”, αλλά οι γηπεδούχοι έχασαν δύο πέναλτι αμέσως μετά και “πέταξαν” την ευκαιρία για μία ιστορική πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι λοιπόν αυτή που θα βρεθεί απέναντι από τη Μάντσεστερ Σίτι, στο μεγάλο τελικό του FA Cup.

 

 

To άρθρο Κόβεντρι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3-3 και 2-4 στα πέναλτι: Γλίτωσε ένα απίθανο κάζο και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button