lifestyle

Billie Eilish: Η απολαυστικά προκλητική συνέντευξη στο Rolling Stone και η τέχνη του αυνανισμού

Η ταλαντούχα Billie Eilish έδωσε με απολαυστικά προκλητική συνέντευξη, που αναμένεται να συζητηθεί, στο περιοδικό Rolling Stone, η οποία αναμένεται να συζητηθεί, και μίλησε για τις ανασφάλειες που έχει βιώσει με το σώμα της, αλλά και τη σημασία του αυνανισμού.

«Οι άνθρωποι πρέπει να το παίζουν, φίλε. Δεν μπορώ να το τονίσω πιο καθαρά, ως κάποια με ακραία θέματα σώματος και δυσμορφία, τα οποία κουβαλούσα σε όλη μου τη ζωή» είπε η Billie Eilish σε συνέντευξή της. «Πρέπει να πω ότι το να κοιτάζεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη και να σκέφτεσαι “είμαι πολύ καλά αυτή τη στιγμή” είναι πολύ βοηθητικό».

Η ίδια σημείωσε πως είναι δείγμα υγείας να αυνανίζεται μπροστά στον καθρέφτη της «Μπορείς να κατασκευάσεις την κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι για να βεβαιωθείς ότι δείχνεις καλά. Μπορείς να κάνεις το φως πολύ χαμηλό, μπορείς να φορέσεις ένα συγκεκριμένο ρούχο ή μια συγκεκριμένη θέση που είναι πιο κολακευτική.

Έχω μάθει ότι το να κοιτάζω τον εαυτό μου και να βλέπω τον εαυτό μου να νιώθει ευχαρίστηση ήταν μια εξαιρετική βοήθεια στο να αγαπώ τον εαυτό μου, να τον αποδέχομαι και να νιώθω δυνατή και άνετη».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BILLIE EILISH (@billieeilish)

«Ήμουν ερωτευμένη με κορίτσια σε όλη μου τη ζωή»

Στις 17 Μαΐου αναμένεται να κυκλοφορήσει και ο νέος δίσκος Hit Me Hard and Soft.

Σε ένα από τα τραγούδια της που συγκρίνει το σεξ με μια κοπέλα που καταβροχθίζει ένα γεύμα σημειώνει πως έγραψε ένα μέρος του πριν «καν κάνει οτιδήποτε με ένα κορίτσι» και μετά το ολοκλήρωσε. «Ήμουν ερωτευμένη με τα κορίτσια σε όλη μου τη ζωή, αλλά απλά δεν καταλάβαινα – μέχρι που, πέρυσι, συνειδητοποίησα ότι ήθελα το πρόσωπό μου σε έναν κόλπο».

To άρθρο Billie Eilish: Η απολαυστικά προκλητική συνέντευξη στο Rolling Stone και η τέχνη του αυνανισμού δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button