Αθλητικά

Μπαρτσελόνα: Επίσημη η συμφωνία με τον Τσάβι για έναν ακόμη χρόνο

Ο Τσάβι θα παραμείνει προπονητής της Μπαρτσελόνα και για τη σεζόν 2024-25, όπως ανακοινώθηκε επίσημα σε LIVE συνέντευξη Τύπου των Καταλανών, παρουσία του προέδρου, Ζοάν Λαπόρτα και του τεχνικού διευθυντή, Ντέκο.

Παρότι ο ίδιος ο Τσάβι είχε αποκαλύψει αρχικά την πρόθεσή του να αποχωρήσει στο τέλος της φετινής σεζόν από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα, αποφάσισε να αλλάξει την απόφασή του και να διατηρηθεί στη θέση του προπονητή στους Καταλανούς.

Ο ίδιος ο θρύλος της Μπαρτσελόνα, δήλωσε σχετικά τα εξής: «Άλλαξα την απόφαση μου επειδή ένιωσα απόλυτη εμπιστοσύνη από τον πρόεδρο, από τη διοίκηση και από τους ποδοσφαιριστές. Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει. Εγώ, το σταφ μου και όλοι μαζί έχουμε τη δύναμη να συνεχίσουμε και να κάνουμε σημαντικά πράγματα».

Από την πλευρά του, ο Λαπόρτα ανέφερε: «Ο Τσάβι μου εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στην ομάδα και να συνεχίσουμε μαζί αυτό το πρότζεκτ. Είμαστε ενθουσιασμένοι. Είναι εξαιρετικά νέα για την Μπαρτσελόνα. Η σταθερότητα είναι το κλειδί για την επιτυχία. Ο Τσάβι είναι ένας γνήσιος “Μπαρτσελονίστα”. Μοιραζόμαστε αυτό το συναίσθημα. Έχουμε την Μπαρτσελόνα πάνω από όλους».

To άρθρο Μπαρτσελόνα: Επίσημη η συμφωνία με τον Τσάβι για έναν ακόμη χρόνο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button