Οικονομία

Ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Ρεθύμνου – ΡέθυμνοΡέθυμνο
Ο Σεβασμιώτατος συνομίλησε με τη Διευθύντρια, τους Εκπαιδευτικούς και το Σύλλογο Γονέων και χαιρέτισε τα παιδιά, στα οποία προσέφερε ως ευλογία μικρές ιερές εικόνες

Την Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2022, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος πραγματοποίησε επίσκεψη στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) Ρεθύμνου, καθώς δεν είχε τη δυνατότητα να το πράξει κατά την ημέρα του Αγιασμού για την έναρξη του νέου εκπαιδευτικού έτους.

Ο Σεβασμιώτατος συνομίλησε με τη Διευθύντρια, τους Εκπαιδευτικούς και το Σύλλογο Γονέων και χαιρέτισε τα παιδιά, στα οποία προσέφερε ως ευλογία μικρές ιερές εικόνες.

Ο Μητροπολίτης μας ενημερώθηκε για τον τρόπο λειτουργίας του Εργαστηρίου, καθώς και για τις δυσκολίες που υπάρχουν στην επιτέλεση του σπουδαίου και σημαντικού έργου του, και διαβεβαίωσε ότι και από πλευράς της Ιεράς Μητροπόλεώς μας θα συμβάλομε με κάθε δυνατό τρόπο για την καλύτερη προσφορά προς τα παιδιά που εξυπηρετεί η συγκεκριμένη εκπαιδευτική δομή.


Πηγή


Αυτό το άρθρο Δημοσιεύτηκε στο galaksiass.com

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button