Υγεία

Ο ΕΟΦ προειδοποιεί για το σκεύασμα Hondrofrost για την αρθρίτιδα που διακινείται παράνομα

Την προσοχή των καταναλωτών για το σκεύασμα Hondrofrost, το οποίο διαφημίζεται ως φάρμακο για τον πόνο των αρθρώσεων και την αποκατάσταση χόνδρων, εφιστά ο ΕΟΦ.

Το σκεύασμα αυτό, σύμφωνα με τον ΕΟΦ, δεν είναι εγκεκριμένο φαρμακευτικό προϊόν και δεν έχει αξιολογηθεί αν είναι ασφαλές και αποτελεσματικό!

Μάλιστα, το Hondrofrost διαφημίζεται παράνομα από συγκεκριμένες ιστοσελίδες, αναφέρει ο ΕΟΦ, ενώ η εταιρία που υποτίθεται ότι το διακινεί, είναι άγνωστη!

Ο Οργανισμός καλεί τους καταναλωτές, στην περίπτωση που έρθει στην κατοχή τους στο Hondrofrost, να μην το χρησιμοποιήσουν και να ενημερώσουν άμεσα τον ΕΟΦ.

Η ανακοίνωση του ΕΟΦ

Ο ΕΟΦ εφιστά την προσοχή των καταναλωτών στην παρουσίαση του σκευάσματος ‘Hondrofrost’, τo οποίo διαφημίζεται στο διαδίκτυο ως φάρμακο για την ανακούφιση και αντιμετώπιση των πόνων των αρθρώσεων, για την αποκατάσταση του κατεστραμμένου χόνδρου, για την πρόληψη και αντιμετώπιση των φλεγμονών στις αρθρώσεις κλπ.

Το σκεύασμα αυτό δεν είναι εγκεκριμένο φαρμακευτικό προϊόν, και ως εκ τούτου δεν έχει αξιολογηθεί για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά του.

To ‘Hondrofrost’, διαφημίζεται και διακινείται στη χώρα μας διαδικτυακά μέσω ιστοσελίδων, όπως: https://greece.hondrofrost-gel.site, https://gr.hondrofrost.eu, www.metrogreece.gr, www.ypyp-fit.gr κ.α., παρανόμως, ενώ η εταιρεία που είναι υπεύθυνη για την κυκλοφορία του ή τη διακίνησή του στην ελληνική αγορά είναι άγνωστη.

Οι καταναλωτές καλούνται σε επαγρύπνηση, ώστε, σε περίπτωση που περιέλθει στην κατοχή τους τo σκεύασμα ‘Hondrofrost’’, να μην το χρησιμοποιήσουν και να ενημερώσουν άμεσα τον ΕΟΦ.

To άρθρο Ο ΕΟΦ προειδοποιεί για το σκεύασμα Hondrofrost για την αρθρίτιδα που διακινείται παράνομα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button