lifestyle

Η Θεοφανία Παπαθωμά έπαθε Πετράκο και αμφισβητεί την αφρικανική σκόνη – «Mα τί φίλτρα χρησιμοποιούν;»

Την αμφισβήτησή της για την αφρικανική σκόνη εξέφρασε η Θεοφανία Παπαθωμά με μία ανάρτηση στο Instagram, ακολουθώντας το παράδειγμα του πρώην συντρόφου της, Γρηγόρη Πετράκου

Απόκοσμες ήταν οι εικόνες σε όλη τη χώρα μετά το κύμα αφρικανικής σκόνης που σημειώθηκε χτες (23.04.2024) προκαλώντας δέος και ανησυχία. Η Θεοφανία Παπαθωμά θέλησε να σχολιάσει το φαινόμενο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η δική της εκδοχή για το τι ισχύει γύρω από την αποπνικτική ατμόσφαιρα φαίνεται πως «κουμπώνει» με τα όσα πιστεύει και ο Γρηγόρης Πετράκος.  

Σε ανάρτηση που έκανε η ηθοποιός σήμερα Τετάρτη, δηλώνει αγανακτισμένη με την κατάσταση κάνοντας προσπάθεια να «ξυπνήσει» τους ακολούθους της. Ο πρώην σύντροφός της Γρηγόρης Πετράκος, επίσης ανέβασε ένα σχετικό post στον λογαριασμό του στο Facebook και όπως φαίνεται οι απόψεις των 2 συμπίπτουν. 

«Ωραίο ΕΦΕ! Mα τί φίλτρα χρησιμοποιούν; ΜΟΛΥΒΔΟ ΚΙ ΑΡΣΕΝΙΚΟ! Απεφάνθη το εργαστήριο κλιματολογίας και ατμοσφαιρικού περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αθηνών. Τα πιο τοξικά δηλητήρια για τον ανθρώπινο οργανισμό. Μας φροντίζουν…», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Θεοφανία Παπαθωμά. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Theofania Papathoma_official (@theofaniapapathoma_official)

Ο Γρηγόρης Πετράκος και η Θεοφανία Παπαθωμά ήταν σε σχέση για 10 χρόνια και αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους το Φθινόπωρο του 2023. Μαζί είχαν αποκτήσει και 2 κόρες. 

To άρθρο Η Θεοφανία Παπαθωμά έπαθε Πετράκο και αμφισβητεί την αφρικανική σκόνη – «Mα τί φίλτρα χρησιμοποιούν;» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button