Πολιτική

«Ο κόσμος ζητά ενότητα» – Galaksias Portal News

«Θα πάμε μπροστά, θα πάμε με το δικό μας σχέδιο και θα εμπνεύσουμε τον κόσμο να ακολουθήσει», τόνισε σε δηλώσεις του από την Κρήτη, ο Παύλος Γερουλάνος, ο οποίος περιόδευσε στο νησί, διεκδικώντας την ψήφο των Κρητικών, για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ.

Στα Ανώγεια του επιφύλαξαν θερμή υποδοχή πολιτικοί του φίλοι ενώ συναντήθηκε και με τον δήμαρχο Ανωγείων κ. Σωκράτη Κεφαλογιάννη. Ιδιαίτερες στιγμές της περιοδείας ήταν η κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο του Ολοκαυτώματος αλλά κι η επίσκεψή του στην οικία του Νίκου Ξυλούρη.

Ο ίδιος δήλωσε για τις εσωκομματικές διεργασίες, στο τοπικό μέσο ενημέρωσης, anogi.gr: «Ο κόσμος ζητάει ενότητα, νηφαλιότητα, αλλά ζητάει και ένα πρόγραμμα, που θα μας προχωρήσει μπροστά. Θα πάμε μπροστά, θα πάμε με το δικό μας σχέδιο και θα εμπνεύσουμε τον κόσμο να ακολουθήσει. Ενώ ειδικότερα για την επίσκεψή του στα Ανώγεια ανέφερε: Η επίσκεψη στα Ανώγεια είναι πάντα γεμάτη με συναισθήματα και με πάθος, διότι είναι ένα μέρος, το οποίο συμπυκνώνει όλη τη λεβεντιά της Κρήτης, την ιστορική σημασία και συμβολή του νησιού σε οτιδήποτε χτίσαμε σαν Ελλάδα και όπως καταλαβαίνετε, η συγκίνησή μου είναι πολύ μεγάλη, όταν βρίσκομαι εδώ».

Τόνισε ότι «οι αντιδράσεις, η ζεστασιά και οι χαιρετισμοί του κόσμου στους δρόμους και στα καφενεία, ήταν ότι καλύτερο θα μπορούσε να αντιμετωπίσει κανείς. Νιώθω πολύ κοντά στο χωριό και είναι τιμή μου που με καλωσορίσατε με αυτόν τον τρόπο».

Μετά την Κρήτη, σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, ο Παύλος Γερουλάνος θα συνεχίσει την περιοδεία του με επόμενους σταθμούς την κεντρική Μακεδονία και τη Δυτική Ελλάδα, στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής.

Αυτό το άρθρο Δημοσιεύτηκε στο galaksiass.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button