Ομορφιά

Ο Ηλίας Ψινάκης απαντά στον Γιάννη Παπαμιχαήλ: «Να παρεξηγείται όσο θέλει»

Ένα δημόσιο ξέσπασμα έκανε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, ο οποίος αναφέρθηκε στην τελευταία εμφάνιση που έκανε στο μουσικό σόου με coach την Ειρήνη Μερκούρη και μεταξύ άλλων αποκάλυψε για ποιον λόγο δεν ακουγόταν καλά η φωνή του.

Παράλληλα, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ έριξε τα “καρφιά” του και στον Ηλία Ψινάκη.

«Δεν πόσταρα τίποτα γιατί ήθελα να είμαι σίγουρος για αυτό που θα σας πω. Όχι απλά τραγούδησα αλλά το είπα και πάρα πολύ καλά. Τώρα γιατί δεν ακούστηκαν στα verse και ακούστηκα μόνο να κάνω δεύτερες φωνές κάποιος ανεβοκατέβαζε το channel strip στην κεντρική κονσόλα που δίνει ήχο στην τηλεόραση και στην αίθουσα. Ποιος και γιατί, το γιατί το γνωρίζω όσο για το ποιος θα το μάθω και αυτό.

Πώς κατάλαβα ότι έχω δίκιο; Γιατί πολύ απλά η μίξη που ακουγόταν στα πίσω ηχεία πίσω από το stage ήταν κανονικότατη και όλα ακούστηκαν άψογα μου το επιβεβαίωσαν τρία στελέχη της παραγωγής και ο Σταμάτης δεν πίστευε αυτά που του είπαν. Οπότε τι ακριβώς συμβαίνει;

Γιατί ο Σταμάτης άκουγε ότι έστελνε η κεντρική κονσόλα. Οπότε είπε την αλήθεια.Τέλος αυτό που είπε ο Ψινάκης το παρατηρήσατε το είδατε καλά καταλάβατε το υπονοούμενο;; Εγώ και όλοι οι φίλοι μου το καταλάβαμε. Τι λες ρε; Πας καλά; Πού σκας με μαύρο γυαλί ηλίου και το φοράς μέχρι που έφυγες!!! Όλα όπως προανέφερα έχουν ένα όριο και σε εμένα όχι όριο, τίποτα δεν υπάρχει.

Οι δικηγόροι μου μελετάνε προσεκτικά τα πάντα και σύντομα θα προχωρήσουν στα αυτονόητα μόλις έχουμε όλα τα στοιχεία και τις αποδείξεις μέσα στις επόμενες ημέρες. Αυτά είχα να σας πω τώρα τα καλύτερα έπονται καλό βράδυ να έχετε», έγραψε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.

Η απάντηση του Ηλία Ψινάκη για τον Γιάννη Παπαμιχαήλ

Ο Ηλίας Ψινάκης έδωσε τη δική του απάντηση για την ανάρτηση του Γιάννη Παπαμιχαήλ μέσα από την εκπομπή “Super Κατερίνα”.

Μάλιστα, σύμφωνα με την πρωινή εκπομπή του Alpha ο Ηλίας Ψινάκης δεν θέλει να δώσει άλλη έκταση στο θέμα.

«Τον Γιαννάκη τον ξέρω από μικρούλη. Η μητέρα του ήταν φίλη μου και τον λάτρευε. Εγώ του δίνω το δικαίωμα να παρεξηγείται όσο θέλει. Και να λέει για μένα ό,τι γουστάρει», ήταν η απάντηση του Ηλία Ψινάκη.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button