Αθλητικά

Ο Δημήτρης Γιαννούλης στο «ραντάρ» των πρασίνων

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να τσεκάρει την περίπτωση του Δημήτρη Γιαννούλη, προκειμένου να ενισχυθεί στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Ο Παναθηναϊκός έχει ήδη ξεκινήσει να «τρέχει» τον μετεγγραφικό σχεδιασμό του με στόχο να έχει ολοκληρώσει τις πρώτες 3-4 «βασικές» επιλογές του έως τα μέσα Ιουνίου και την εκκίνηση της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Μια από τις θέσεις που θέλει να ενισχυθεί είναι αυτή στο αριστερό άκρο της άμυνάς τους, δεδομένης της επιστροφής του Τιμοτέους Πούχατς στην Ουνιόν Βερολίνου (λήγει ο εξάμηνος δανεισμός του) και της συνθήκης που έχει διαμορφωθεί με τον Κρίστιαν Γκάνεα (επιπλοκές το τελευταίο εξάμηνο, λόγω κορονοϊού).

Το όνομα του διεθνούς Σέρβου μπακ, Φιλίπ Μλαντένοβιτς της Λέγκια Βαρσοβίας (μένει ελεύθερος) είχε εξεταστεί σοβαρά απ’ τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Όμως, το σοβαρό επεισόδιο που είχε μετά τον τελικό του Κυπέλλου Πολωνίας και ο καυγάς του με τρεις αντιπάλους ποδοσφαιριστές, που επέφερε την ποινή τρίμηνου αποκλεισμού του, έχουν οδηγήσει τους «πράσινους» σε δεύτερες σκέψεις.

Μία άλλη περίπτωση,που εξετάζεται απ’ τον Παναθηναϊκό είναι αυτή του Δημήτρη Γιαννούλη της Νόριτς. Ο 28χρονος, διεθνής αριστερός μπακ έχει προταθεί εδώ και καιρό στο «τριφύλλι» και συγκεντρώνει πολλά απ’ τα αγωνιστικά στοιχεία που ψάχνει η ομάδα στη συγκεκριμένη θέση.

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ έχει δεχθεί προσεγγίσεις κι από ρωσικές ομάδες (Κράσνονταρ, Σπαρτάκ Μόσχας), όμως ακόμη δεν υπάρχει οριστική εξέλιξη. Το σίγουρο είναι πως η Νόριτς θα κάνει σημαντικές αλλαγές το εφετινό καλοκαίρι στο ρόστερ της και υπάρχει ανοικτό πεδίο για να γίνει κίνηση (κι) απ’ την πλευρά του Παναθηναϊκού, ο οποίος εξετάζει όλες τις παραμέτρους της υπόθεσης, έχοντας κι άλλες 1-2 περιπτώσεις αριστερών μπακ σε πρώτο πλάνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button