Επιστήμη

Κινηματογραφική διάρρηξη καταστήματος στους Αμπελόκηπους

Κκινηματογραφική διάρρηξη πραγματοποιήθηκε από επίδοξους ληστές στους Αμπελόκηπους.

Μαύρο αυτοκίνητο προσεγγίζει κατάστημα ειδών αυτοκινήτων λίγο πριν τις 05:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δύο άνδρες έχοντας καλύψει τα πρόσωπά τους και φορώντας γάντια στα χέρια βγαίνουν από το όχημα. Αμέσως προσεγγίζουν με τα πόδια τρία ακόμα άτομα.

Στο βίντεο που έδωσε το κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ, δείχνει το ΙΧ να κάνει όπισθεν και να γκρεμίζει τα ρολά της επιχείρησης. Πέντε από τους δράστες εισβάλλουν γρήγορα στον χώρο ενώ ένας παραμένει στον δρόμο για να κρατάει τσίλιες.

Οι διαρρήκτες γνώριζαν ακριβώς τον στόχο τους και κινήθηκαν προς το σημείο που κρυβόταν το χρηματοκιβώτιο. Ο ένας από τους δράστες κρατώντας στα χέρια του σιδερολοστό ανέβηκε πάνω από τα ράφια και προσπαθούσε να το αφαιρέσει. Μέσα σε δύο λεπτά αφαίρεσαν το χρηματοκιβώτιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με τη βοήθεια των συνεργών τους τοποθέτησαν το χρηματοκιβώτιο στο πορτ μπαγκάζ και έφυγαν. Ο ένας από τους άνδρες είχε επισκεφθεί το κατάστημα ως πελάτης στα μέσα Ιουλίου και κρατούσε το κινητό του μαγνητοσκοπώντας τα σημεία της επιχείρησης για το πώς να μπουν στο μαγαζί και να κλέψουν το χρηματοκιβώτιο.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη είναι η τρίτη φορά που έκλεβαν το συγκεκριμένο κατάστημα ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το χρηματοκιβώτιο δεν είχε χρήματα και το χρησιμοποιούσε ως κλειδοθήκη.

Δείτε το βίντεο

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button