Περιβάλλον

Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι για ληστείες σε βάρος ανηλίκων στο Μαρούσι

Συνελήφθησαν, στα πλαίσια του αυτοφώρου, το βράδυ της Δευτέρας (14-8-2023) στο Μαρούσι, από αστυνομικούς Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. δύο ανήλικοι, ηλικίας 15 και 16 ετών, κατηγορούμενοι για ληστεία από κοινού, κατ’ εξακολούθηση, τετελεσμένη και σε απόπειρα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι κατηγορούμενοι προσέγγισαν δύο ανηλίκους, εκ των οποίων ο ένας αντιλήφθηκε τις προθέσεις τους και τράπηκε σε φυγή, ενώ με την απειλή μαχαιριού αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν το τσαντάκι του άλλου ανηλίκου, ο οποίος προέβαλε αντίσταση, και κατάφερε να ξεφύγει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά την προσπάθεια του δεύτερου ανήλικου να διαφύγει οι κατηγορούμενοι, τον χτύπησαν στο πρόσωπο. Λίγο αργότερα, σύμφωνα με την ενημέρωση της Αστυνομίας, οι κατηγορούμενοι μαζί με άλλους δύο συνεργούς τους προσέγγισαν μια παρέα ανηλίκων, που βρισκόταν σε κοντινό σημείο και με χρήση σωματικής βίας και απειλές απέσπασαν το τσαντάκι του ενός.

Οι αστυνομικοί που μετέβησαν άμεσα στο σημείο κατάφεραν να εντοπίσουν τους κατηγορουμένους, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Αμαρουσίου, όπου ταυτοποιήθηκαν ως δράστες των παραπάνω αξιόποινων πράξεων. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button