Ομορφιά

H Κάτια Ταραμπάνκο μιλάει για συνάντηση με τον πρώην της Γιώργο Λάγιο στο ίδιο νυχτερινό κέντρο

Σε γνωστό νυχτερινό κέντρο βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης αρκετοί celebrities με αφορμή την πρεμιέρα του νέου σχήματος της Josephine με τον Θοδωρή Φερρη την Παρασκεύη.

Ανάμεσα σε αυτούς και η Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία Μάλτα έπεσε πάνω στον πρώην σύντροφό της, Γιώργο Λάγιο με τον οποίο είχαν μια σύντομη επικοινωνία, όπως μετέφερε αργότερα στις κάμερες το γνωστό μοντέλο.

«Βεβαίως χαιρετηθήκαμε. Περασμένα ξεχασμένα. Εγώ είμαι άνθρωπος που γενικά στη ζωή μου ποτέ δεν κρατάω κακίες. Έχουμε μοιραστεί κάποιες στιγμές, με σεβασμό αυτές οι στιγμές. Πάντα θα χαιρετάω τον κάθε πρώην. Δόξα τω Θεώ, δεν είναι πολλοί», δήλωσε η Κάτια Ταραμπάνκο.

Λίγους μήνες μετά τη νίκη της στο GNTM, η Κάτια Ταραμπάνκο υπήρξε ζευγάρι με τον Γιώργο Λάγιο, με τον οποίο μάλιστα είχε δώσει και κοινή συνέντευξη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» (5/3/2020).

Οι δυο τους τότε ήταν λοιπόν ζευγάρι και μάλιστα πολύ ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλο. Η πρώην παίκτρια του GNTM είχε μιλήσει για πρώτη φορά πλάι στον αγαπημένο της για την σχέση τους με εκείνον να ακολουθεί με τρυφερά λόγια.

Η Κάτια Ταραμπανκό είχε πει «η αλήθεια είναι πως στην πρώτη μας γνωριμίας με τον Γιώργο, μου έκανε κάποιες ερωτήσεις οι οποίες αμέσως κέντρισαν το ενδιαφέρον μου».

Με την σειρά του, ο τότε σύντροφος της Κάτιας είχε προσθέσει πως «ήμασταν σε κοινή παρέα στην πρώτη μας γνωριμία, δεν είναι κάτι πολύ ρομαντικό. Δεν γνωριστήκαμε σε κάποιο μέρος όπου θα μπορούσαμε να καταψύξουμε ωάρια ή κάτι τέτοιο!» για να προσθέσει λίγο αργότερα πως «ναι, όταν την γνώρισα η Κάτια ήταν ήδη πολύ αναγνωρίσιμη. Δεν το έβλεπα, όμως, το παιχνίδι και μόλις την γνώρισα, ξεκίνησα να το βλέπω για να ξέρω τι πρέπει να πω. Όταν μιλήσαμε, για μένα, ήταν πάρα πολύ φιλική και πολύ down to earth, δεν ήταν καθόλου σνομπ ή δεν είχε τον αέρα του GNTM».

Ο χωρισμός

Η Κάτια Ταραμπάνκο και ο Γιώργος Λάγιος χώρισαν μετά από τρεις μήνες σχέσης!

Η απόφαση του χωρισμού ήταν κοινή κι ο λόγος ήταν η απόφαση της Κάτιας να πάει στο Λονδίνο με σκοπό να κυνηγήσει μια καριέρα στο χώρο της μόδας ως μοντέλο. Στην κοινή τους συνέντευξη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, το ζευγάρι είχε παραδεχτεί πως γνωρίζει ότι αυτό που ζουν έχει ημερομηνία λήξης, καθώς τόσο ο ένας όσο και ο άλλος δεν τα πάνε καλά με τις σχέσεις από απόσταση.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button