lifestyle

Κατερίνα Παπουτσάκη: Ήταν εντελώς άτοπο, αλλά και να ίσχυε, θα ήταν δύσκολο να το χειριστεί κανείς

«Ειπώθηκε κάτι πολύ άστοχο, με στεναχώρησε», λέει η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Στην εκπομπή Fay’sTime και τη Σοφία Ραυτοπούλου μίλησε η Κατερίνα Παπουτσάκη. Η γνωστή ηθοποιός, με αφορμή τις live εμφανίσεις της, μίλησε για την προσωπική της ζωή και τα δημοσιεύματα που την ήθελαν πρόσφατα να είναι σε σχέση με τον frontman των Onirama, Θοδωρή Μαραντίνη.

«Το φοβόμουν το live, γιατί είναι εντελώς διαφορετικό να τραγουδάς πίσω από ένα πλαίσιο μια παράστασης από το να βγεις μπροστά μόνη σου. Υπάρχει ακόμα η αμφισβήτηση στο πρόσωπό μου. Όταν τραγούδησα με την ορχήστρα του Μίκη Θεοδωράκη, είχα δεχτεί άπειρη κριτική», δηλώνει η Κατερίνα Παπουτσάκη.

«Πάει σε δεύτερη μοίρα στη ζωή μου το τι πιστεύει κάποιος, αν χρειάζεται τη δική μου παρουσία στο τραγούδι. Αν δεν το χρειάζεται αυτό, θα φανεί και αν δεν σου αρέσει, μην έρθεις», επισημαίνει χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

«Στη ζωή μου, ως μητέρα χωρισμένη με 2 παιδιά, είναι όλα ένα… tetris. Είναι άσχημο να γράφονται και να λέγονται πράγματα που δεν ισχύουν. Επειδή όμως έχω φάει πάρα πολύ από αυτό και επειδή όντως τα τελευταία χρόνια και ειδικά στο θέμα του διαζυγίου τα Μέσα το χειρίστηκαν με σεβασμό, δεν μπορώ να πω κάτι», εξομολογείται σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Κατερίνα Παπουτσάκη.

 

«Ειπώθηκε κάτι το οποίο ήταν παντελώς άστοχο, με στεναχώρησε, γιατί ήταν εντελώς άτοπο. Και να ίσχυαν όμως, θα ήταν όντως δύσκολο το να το χειριστεί κανείς.

Αυτή την περίοδο είμαι καλά, αλλά είμαι σε μια φάση που δεν μπορώ να πω ότι είναι η πιο εύκολη της ζωής μου, αλλά το παλεύω», παραδέχεται η Κατερίνα Παπουτσάκη, απαντώντας στα πρόσφατα δημοσιεύματα που συνέδεαν την ίδια με τον Θοδωρή Μαραντίνη.

To άρθρο Κατερίνα Παπουτσάκη: Ήταν εντελώς άτοπο, αλλά και να ίσχυε, θα ήταν δύσκολο να το χειριστεί κανείς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button