Αθλητικά

«Βολές» από τους παίκτες της Μακάμπι Τελ Αβίβ σε Παναθηναϊκό και Αταμάν: «Δειλή συμπεριφορά, άσκησε πίεση στους διαιτητές»

Ο Παναθηναϊκός νίκησε στο δεύτερο παιχνίδι τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και ισοφάρισε σε 1-1 τη σειρά των πλέι οφ της Euroleague, με την ένταση ανάμεσα στις δύο ομάδες να… ξεχειλίζει και μετά τον αγώνα.

Τις “μάχες” στο παρκέ ακολούθησαν και επεισόδια στα αποδυτήρια, με τους παίκτες της Μακάμπι Τελ Αβίβ να ρίχνουν “βολές” σε Παναθηναϊκό και Εργκίν Αταμάν και στις δηλώσεις τους μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λορέντζο Μπράουν τόνισε τα εξής: «Δεν ξέρω πως να το πω. Δεν συμμετέχω σε αυτά τα “παιχνίδια” που γίνονται στα social media. Δεν ξέρω πως να εξηγήσω τη συμπεριφορά τους, ήταν δειλή. Διαμαρτύρονταν για το παιχνίδι και τα σφυρίγματα των διαιτητών. Αυτό δεν είναι μπάσκετ».

Ακολούθησε ο Αντόνιους Κλίβελαντ, ο οποίος δήλωσε με τη σειρά του ότι ο Εργκίν Αταμάν «άσκησε πίεση στους διαιτητές. Δεν νομίζω ότι επηρέασε αυτό το αποτέλεσμα, αλλά εμείς δεν ασχολούμαστε με τους διαιτητές, θέλουμε απλώς να παίξουμε μπάσκετ». Απάντησε ειρωνικά μάλιστα, στο σχόλιο του προπονητή του Παναθηναϊκού ότι η Ευρώπη είδε ποια είναι η καλύτερη ομάδα. «Τους έχουμε νικήσει τρεις φορές φέτος, τι σκέφτεται η Ευρώπη για αυτό;», είπε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός.

To άρθρο «Βολές» από τους παίκτες της Μακάμπι Τελ Αβίβ σε Παναθηναϊκό και Αταμάν: «Δειλή συμπεριφορά, άσκησε πίεση στους διαιτητές» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button