lifestyle

Πέθανε ο ηθοποιός Κώστας Στεφανάκης σε ηλικία 76 ετών

Ο καλλιτεχνικός κόσμος θρηνεί σήμερα (23.04.2024) μετά την είδηση ότι πέθανε ο Κώστας Στεφανάκης. Ο Σπύρος Μπιμπίλας έκανε γνωστή την είδηση του θανάτου του ηθοποιού μέσω Instagram 

Μία συγκινητική ανάρτηση στο Instagram έκανε ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας ανακοινώνοντας τον θάνατο του «αθόρυβου», όπως έγραψε, Κώστα Στεφανάκη. Ο ηθοποιός «έφυγε» σε ηλικία 76 ετών και είχε ερμηνεύσει δεκάδες χαρακτηριστικούς ρόλους στον ελληνικό κινηματογράφο.

«Ένας συνάδελφος μας έφυγε σήμερα…Αποχαιρετάμε τον Κώστα Στεφανάκη , που γεννήθηκε το 1948, έναν αθόρυβο ηθοποιό που ερμήνευσε δεκάδες χαρακτηριστικούς ρόλους στον ελληνικό κινηματογράφο και στα πρώτα χρόνια της τηλεόρασης όπου είχα την τύχη να συνεργαστώ μαζί του κ να γνωρίσω έναν καλοκάγαθο άνθρωπο που έπαιζε συνήθως σκληρούς ρόλους.

Καλό ταξίδι αγαπημένε μας φίλε και ειλικρινή συλλυπητήρια  στην οικογένεια σου. Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει την Πέμπτη στον Κόκκινο Μύλο στη μία το μεσημέρι», έγραψε στη λεζάντα του post ο Σπύρος Μπιμπίλας. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Σπύρος Μπιμπίλας (@spyrosmpimpilas)

Ο Κώστας Στεφανάκης καταγόταν από την Κρήτη και είχε παίξει σε γνωστές ελληνικές παραγωγές όπως οι: «Έξω Φτώχεια και Καλή Καρδιά», «Ο Ροζ Γάτος», «Amercement» και «Κάθαρση».

To άρθρο Πέθανε ο ηθοποιός Κώστας Στεφανάκης σε ηλικία 76 ετών δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button