Άμεση ΕνημέρωσηΠολιτική

Ούτε το κόμμα ούτε η κυβέρνηση έχουν σχέση με την εταιρεία Μajoritas – Galaksias.gr

Διαψεύδει κατηγορηματικά η Νέα Δημοκρατία δημοσιεύματα που επικαλέστηκε ο ΣΥΡΙΖΑ για σχέσεις του κυβερνώντος κόμματος ή του Μαξίμου με τη ρουμανική εταιρεία «Majoritas». Η αξιωματική αντιπολίτευση είχε αφήσει αιχμές για «χειραγώγηση του εκλογικού σώματος μέσα στοχευμένες διαδικτυακές καμπάνιες».

«Η Νέα Δημοκρατία και η κυβέρνηση δεν έχουν κάποια συνεργασία με την εταιρεία Μajoritas», ξεκαθαρίζει η οδός Πειραιώς, απαντώντας σε σχετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ. 

«Προσπαθούν να καλύψουν την εκλογική τους αποτυχία το 2019 και την επερχόμενη ήττα τους» και «ανακαλύπτουν φαντάσματα», επισημαίνει η Νέα Δημοκρατία.

Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του κυβερνώντος κόμματος:

«Στο πλαίσιο του τοξικού κλίματος που καλλιεργούν και στο διαρκές “κυνήγι μαγισσών”, οι εμπνευστές των αλήστου μνήμης Vox Pop και Bridging Europe του ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθούν να καλύψουν την εκλογική τους αποτυχία το 2019 και την επερχόμενη ήττα τους, προσπαθώντας να θέσουν υπόνοιες για το αποτέλεσμα των εκλογών. Ανακάλυψαν, λοιπόν, νέα φαντάσματα.
Επί της ουσίας, πολλές εταιρείες και οργανισμοί εντός και εκτός Ελλάδας προσφέρθηκαν εθελοντικά κατά την προηγούμενη προεκλογική περίοδο να συνεισφέρουν με ιδέες και πιθανές δράσεις, που προφανώς καμία σχέση δεν έχουν με στοχευμένες διαδικτυακές καμπάνιες. Η ελληνική νομοθεσία και ο γενικός κανονισμός διαχείρισης προσωπικών δεδομένων της ΕΕ περιγράφουν το πλαίσιο με σαφήνεια και αυστηρότητα και τηρούνται απαρέγκλιτα. Η ΝΔ και η κυβέρνηση δεν έχουν κάποια συνεργασία με την εταιρεία Μajoritas.
Όσον αφορά τα περί παροχής δεδομένων του gov.gr κτλ., ανήκουν στη σφαίρα της ψεκασμένης στρατόσφαιρας την οποία έχει κληρονομήσει ο ΣΥΡΙΖΑ από τη συγκυβέρνηση με τους ΑΝΕΛ».

To άρθρο ΝΔ σε ΣΥΡΙΖΑ: Ούτε το κόμμα ούτε η κυβέρνηση έχουν σχέση με την εταιρεία Μajoritas δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Αυτό το άρθρο Δημοσιεύτηκε στο galaksiass.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button