lifestyle

Στιγμές πόνου και οδύνης για τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο – Πέθανε ο 20χρονος εγγονός του

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο βιώνει δύσκολες στιγμές γεμάτες θλίψη και οδύνη, καθώς ο γνωστός ηθοποιός «έχασε» τον εγγονό του, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 20 ετών.

Η υιοθετημένη κόρη του σταρ του Χόλιγουντ, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, η Ντρένα Ντε Νίρο, αποκάλυψε σήμερα (3.7.2023) πως ο 20χρονος γιος της και εγγονός του διάσημου ηθοποιού πέθανε.

Η υιοθετημένη κόρη του Ρόμπερτ Ντε Νίρο δημοσιοποίησε τον θάνατο του γιου της μέσα από μια συγκινητική ανάρτηση που έκανε στην σελίδα της στο Instagram.

Η Ντρένα Ντε Νίρο, δεν αποκάλυψε πάντως, τα αίτια του θανάτου του παιδιού της και εγγονού του γνωστού ηθοποιού.

Στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η μητέρα του εγγονού του Ρόμπερτ Ντε Νίθρο αποχαιρέτησε το παιδί της με συγκλονιστικά λόγια.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Drena (@drenadeniro)

 

«Όμορφο γλυκό μου αγγελούδι. Σε αγάπησα πέρα από λόγια και περιγραφές από τη στιγμή που σε ένιωσα στην κοιλιά μου. Ήσουν η χαρά μου η καρδιά μου και ό,τι ήταν ποτέ αγνό και αληθινό στη ζωή μου», ανέφερε η κόρη του γνωστού ηθοποιού.

Και συνέχισε: «Μακάρι να ήμουν μαζί σου αυτή τη στιγμή. Μακάρι να ήμουν μαζί σου. Δεν ξέρω πως θα ζήσω χωρίς εσένα αλλά θα προσπαθήσω να συνεχίσω και να διαδώσω την αγάπη και το φως που τόσο με έκανες να νιώσω που έγινα η μαμά σου. Ήσουν τόσο βαθιά αγαπημένος και μακάρι αυτή η αγάπη και μόνο να μπορούσε να σε σώσει. Λυπάμαι τόσο πολύ μωρό μου».

Η Ντρένα Ντε Νίρο υιοθετήθηκε από τον σταρ του Χόλιγουντ, που πρόσφατα έγινε πατέρας για 7η φορά, και πήρε το επώνυμό του, αφού ο ηθοποιός παντρεύτηκε τη μητέρα της, Νταϊάν Άμποτ, το 1976.

Το ζευγάρι χώρισε το 1988, αλλά ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο θεωρούσε την Ντρένα παιδί του και παρέμεινε δίπλα της.

To άρθρο Στιγμές πόνου και οδύνης για τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο – Πέθανε ο 20χρονος εγγονός του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button