Αθλητικά

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς προκρίθηκε στα ημιτελικά του Roland Garros και περιμένει Αλκαράθ ή Τσιτσιπά

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ίδρωσε για σχεδόν δύο σετ κόντρα στον Καρέν Χατσάνοφ, ωστόσο όταν ανέβασε στροφές, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Ρώσο τενίστα και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Roland Garros.

O 36χρονος Σέρβος (Νο.3), Νόβακ Τζόκοβιτς, επικράτησε του 27χρονου Ρώσου (Νο.11), Καρέν Χατσάνοφ με 4-6, 7-6(0), 6-2, 6-4 και θα περιμένει στον 12ο ημιτελικό του στο Παρίσι τον νικητή του μεγάλου αγώνα ανάμεσα στον Κάρλος Αλκαράθ και τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Ο Ρώσος τενίστας ήταν άκρως ανταγωνιστικός στα πρώτα δύο σετ. Έκανε το 1-0, ενώ διεκδίκησε το δεύτερο σετ στο τάι μπρέικ, όπου ηττήθηκε κατά κράτος από τον Τζόκοβιτς, ο οποίος στη συνέχεια ανέβασε στροφές και δεν άφησε πολλά περιθώρια στον Χατσάνοφ.

Έκανε άνετα το 2-1 στα σετ, παίρνοντας το τρίτο με 6-2, ενώ είχε απαντήσεις σε ότι και αν έκανε ο Ρώσος στο τέταρτο σετ, φτάνοντας στο 3-1, έπειτα από 3 ώρες και 38 λεπτά.

To άρθρο Ο Νόβακ Τζόκοβιτς προκρίθηκε στα ημιτελικά του Roland Garros και περιμένει Αλκαράθ ή Τσιτσιπά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button