Πολιτική

Κασσελάκης: «Είμαι θρήσκος και πιστεύω στα θαύματα» – Ο γάμος με τον Τάιλερ Μακμπέθ και οι σκέψεις για παιδιά

Εν μέσω της περιοδείας του στα νησιά του Αιγαίου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης δίνει συνέντευξη στον Αντώνη Σρόιτερ και στην εκπομπή «Αυτοψία» του Alpha.

Ειδικότερα, ερωτώμενος από τον Αντώνη Σρόιτερ για το «πολιτικό του πλάνο», ο Στέφανος Κασσελάκης τόνισε: «Θα ήθελα να μπορέσω να υπηρετήσω ως πρωθυπουργός για δύο θητείες. Να ολοκληρώσω ένα μεγάλο πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων και ως κυβέρνηση να ενώσουμε την Ελλάδα, να αποκεντρώσουμε και να λύσουμε το τεράστιο δημογραφικό πρόβλημα».

Ο Στέφανος Κασσελάκης υποστήριξε ότι το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ καλύτερο από εκείνο της Νέας Δημοκρατίας.

 

Ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης προέβλεψε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

 

Όσο για τη φράση του Δημήτρη Παπανώτα, ο οποίος αποπέμφθηκε από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος είχε δηλώσει πως «κάνει για καμιά μπύρα, όχι όμως για ηγέτης», ο ίδιος απάντησε: «Είμαι και τα δύο. Και ηγέτης και για μπύρες».

 

 

Σε ό,τι αφορά στις αντιδράσεις που προκάλεσε η φράση του για τον σταυρό, που σχημάτισε το λάδι στη βάπτισή του, ο Στέφανος Κασσελάκης τόνισε: «Δεν είναι κακό να πιστεύει κανείς στα θαύματα. Δεν είναι κακό να πιστεύει ό,τι θέλει να πιστεύει, αρκεί να είναι σύννομο και ηθικό». 

Παραδέχτηκε ότι είναι θρήσκος με σεβασμό στα «πιστεύω» των άλλων, λέγοντας πως πρέπει να «σπάσει» το στερεότυπο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εναντίον της παράδοσης.

 

«Το Πάσχα είναι για μένα μία περίοδος περισυλλογής και ενδοσκόπησης», απάντησε σε σχετική ερώτηση.

Στη συνέχεια, ο Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε ότι η φράση του κυρίου Μητσοτάκη περί εισαγόμενου αρχηγού, πείραξε την ομογένεια.

 

Σχετικά με την παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στην παρουσία του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε ότι απέδειξε πως η στάση του προκατόχου του στο Συνέδριο, η οποία τον είχε πληγώσει, έχει ξεπεραστεί.

Δεν αντιλαμβάνεται τον λόγο που ο Κώστας Καραμανλής δεν παραπέμπεται στη Δικαιοσύνη για τα Τέμπη.

Αναφερόμενος στην εγκληματικότητα είπε πως με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ο πολίτης θα κοιμάται ήσυχος.

Πριν τις Ευρωεκλογές θα παρουσιάσει τα περιουσιακά του στοιχεία, υπεραμυνόμενος της επιχειρηματικής του δραστηριότητας, για την οποία είπε ότι ξεκίνησε από το μηδέν.

 

Ερωτηθείς για το πολιτικό σύστημα, είπε πως είναι πιο βρόμικο από όσο πίστευε: «Καιρός να υπάρχει αξιοκρατία στην πολιτική του τόπου μπας και δούμε άσπρη μέρα».

 

Τέλος, μιλώντας για τα προσωπικά του και τα σχέδιά του στο μέλλον με τον σύντροφό του Τάιλερ Μακμπέθ, αποκάλυψε πως τα παιδιά είναι στο πλάνο. «Θα ήθελα μέχρι τα 40», λέει. Επίσης, είπε, πως στο σπίτι μαγειρεύουν και οι δύο. «Δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να έχω μία κλήση στο τηλέφωνο όσο το κάνω αυτό. Μας αρέσει πάρα πολύ η ζωή στο σπίτι και η φύση».

To άρθρο Κασσελάκης: «Είμαι θρήσκος και πιστεύω στα θαύματα» – Ο γάμος με τον Τάιλερ Μακμπέθ και οι σκέψεις για παιδιά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button