Αθλητικά

Γουλβς – Άρσεναλ 0-2: Nίκη πρωτιάς για τους «κανονιέρηδες»

Η Άρσεναλ κέρδισε 2-0 την Γούλβς εκτός έδρας για την 34η αγωνιστική της Premier League, με τους «κανονιέρηδες» να επιστρέφουν στην κορυφή της βαθμολογίας.

H Άρσεναλ μετά τον μεσοβδόμαδα αποκλεισμό της απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου για το Champions League πλέον στρέφει όλη της την προσοχή στην Premier League, με τους Λονδρέζους να επικρατούν 2-0 στην έδρα της Γουλβς και να ανεβαίνουν στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος.

Το σύνολο του Μικέλ Αρτέτα έχει ένα παιχνίδι περισσότερο, καθώς η Λίβερπουλ (παίζει την Κυριακή στο Λονδίνο με την Φούλαμ) και η Μάντσεστερ Σίτι (στις 14/05 θ΄ αντιμετωπίσει εκτός την Τότεναμ) έχουν παίξει ένα λιγότερο αγώνα.

Και τα δύο γκολ των Λονδρέζων ήρθαν στο φινάλε των ημιχρόνων. Το πρώτο στο 45′ από τον Βέλγο επιθετικό, Λεάντρο Τροσάρ και το δεύτερο στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων από τον αρχηγό τους, Μάρτιν Όντεγκααρντ.

Η Μπρέντφορντ, νωρίτερα, έβαλε τέλος στην όποια ανησυχία των φιλάθλων της για την παραμονή τους στην κατηγορία. Το έκανε, μάλιστα, με άκρως εμφατικό τρόπο, καθώς νίκησε εύκολα μέσα στο «Κένιλγουρθ Ρόουντ» τη Λούτον με 5-1 και απομακρύνθηκε από τη ζώνη του υποβιβασμού, στην οποία παραμένουν οι γηπεδούχοι.

Τέλος, η Μπέρνλι διατήρησε τις ελπίδες της για παραμονή στην κατηγορία κερδίζοντας με άνεση μέσα στο Σέφιλντ την τοπική Γιουνάιτεντ, που θα επιστρέψει την επόμενη αγωνιστική χρονιά στην Championship, με 4-1.

Τα αποτελέσματα του Σαββάτου (20/04/24) στην Premier League

Λούτον-Μπρέντφορντ 1-5

Σέφιλντ Γιουν.-Μπέρνλι 1-4

Γουλβς-Άρσεναλ 0-2

 

To άρθρο Γουλβς – Άρσεναλ 0-2: Nίκη πρωτιάς για τους «κανονιέρηδες» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button