Αθλητικά

Σβάρτσμαν 3-0: Σαρωτικός ο Στέφανος, έφυγε για τους «16» του Roland Garros

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πραγματοποίησε την καλύτερη του εμφάνιση μέχρι στιγμής στο φετινό Roland Garros, επικράτησε άνετα του Ντιέγκο Σβάρτσμαν με 3-0 σετ και πήρε το εισιτήριο για τους “16” της διοργάνωσης, όπου θα συναντήσει τον Σεμπάστιαν Όφνερ, όντας το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση στα προημιτελικά.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε του 30χρονου Αργεντινού, Ντιέγκο Σβάρτσμαν (Νο.95) με 6-2, 6-2, 6-3 σε 123 λεπτά και δήλωσε παρών στο κυριακάτικο (4/6) ραντεβού με τον Αυστριακό Σεμπάστιαν Όφνερ.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας πραγματοποίησε επιβλητική εμφάνιση και δεν άφησε σε κανένα σημείο του αγώνα τον Αργεντινό να πιστέψει στη νίκη.

Ο Τσιτσιπάς μπήκε φουριόζος σε όλα τα σετ, “έσπασε” άνετα τα σερβίς του Αργεντινού, ο οποίος είναι από τους χειρότερους σέρβερ του tour κι έφτασε δια περιπάτου στη νίκη.

Στα δύο πρώτα σετ δεν συνάντησε την παραμικρή αντίσταση, ενώ όταν ο Σβάρτσμαν πίεσε κάπως στο τρίτο σετ, είχε τις λύσεις για να προστατέψει το σερβίς του και να φτάσει στην άνετη επικράτηση.

Αυτή ήταν η έβδομη συνάντηση των δύο τενιστών, με τον Στέφανο να διευρύνει το ρεκόρ του με 4-2, έχοντας κερδίσει στις τελευταίες τέσσερις αναμετρήσεις τους.

Στον τέταρτο γύρο του τουρνουά ο Έλληνας τενίστας θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Σεμπάστιαν Όφνερ, Νο118 της παγκόσμιας κατάταξης, ο οποίος κέρδισε τον Φάμπιο Φονίνι με 3-2 σετ (5-7, 6-3, 7-5, 1-6, 6-4).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button