Ομορφιά

Avril Lavigne: Χώρισε με τον Tyga μετά από 4 μήνες σχέσης

H Avril Lavigne και ο Tyga φέρονται να έχουν τερματίσει τη σχέση τους μετά από μόλις τέσσερις μήνες σχέσης.

Η 38χρονη ροκ σταρ και ο 33χρονος ράπερ, οι οποίοι συνδέθηκαν για πρώτη φορά τον Φεβρουάριο, όταν εθεάθησαν μαζί στο Nobu Malibu, φαίνεται ότι χώρισαν τους δρόμους τους πριν από λίγες εβδομάδες. Ωστόσο, πηγές υποστηρίζουν ότι ο χωρισμός ήταν φιλικός, χωρίς να υπάρχει καμία έχθρα μεταξύ τους.

Παρά το γεγονός ότι έδειχναν δημόσια στοργή κατά τη διάρκεια του κοινού τους χρόνου, φαίνεται ότι το ειδύλλιό τους έφτασε φυσιολογικά στο τέλος του.

Το διαμαντένιο κολιέ αξίας 80.000 δολαρίων

Ο ράπερ φρόντισε από τον πρώτο μήνα της σχέσης τους, να κάνει στη Avril Lavigne ένα μοναδικό δώρο. Ο Tyga δεν υπολόγισε στην αρχή του δεσμού τους, τα χρήματα και ειδικότερα, τα 80.000 δολάρια που κόστισε το διαμαντένιο κολιέ που είχε αγοράσει για την αγαπημένη του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του TMZ, ο Tyga απευθύνθηκε στον διάσημο κοσμηματοπώλη Eric Mavani, στη Νέα Υόρκη και παρήγγειλε ένα κολιέ, διακοσμημένο ακριβώς στο στυλ της συντρόφου του.

Όπως είχε αναφέρει ο ίδιος στην Page Six, η αλυσίδα φέρει πάνω της τα αρχικά της Avril Lavigne και είναι διακοσμημένο με μαύρα και λευκά διαμάντια 50 καρατίων, αλλά και ροζ ζαφείρια.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button