lifestyle

Η Μέριλ Στριπ αποκαλύπτει την αγαπημένη ερωτική σκηνή στην καριέρα της – «Δεν ήθελα να τελειώσει»

Την πιο αγαπημένη ερωτική σκηνή της καριέρας της αποκάλυψε η ηθοποιός Μέριλ Στριπ, μιλώντας στις Κάννες.

Η Μέριλ Στριπ αποκαλύπτει ότι η αγαπημένη της ερωτική σκηνή ήταν με τον θρύλο του Χόλιγουντ και ηθοποιό Ρόμπερτ Ρέντφορντ στην ταινία του 1985 «Πέρα από την Αφρική» («Out of Africa») και παραδέχεται ότι «δεν ήθελε να τελειώσει».

Πρόκειται για τη διάσημη σκηνή με το λούσιμο στο ποτάμι. Στο ρομαντικό δράμα, η Στριπ πρωταγωνίστησε ως μια Δανή βαρόνη που ερωτεύεται έναν κυνηγό μεγάλων θηραμάτων, τον οποίο υποδύεται ο Ρέντφορντ.

Κατά τη διάρκεια μιας αξέχαστης σκηνής από την ταινία, ο Ρέντφορντ λούζει τρυφερά τα μαλλιά της Στριπ σε ένα ποτάμι ενώ απαγγέλλει στίχους από το ποίημα του Σάμιουελ Τέιλορ Κόλριτζ «The Rime of the Ancient Mariner».

«Είναι μια σκηνή σεξ κατά κάποιο τρόπο, γιατί περιέχει τόση οικειότητα», παραδέχτηκε η 74χρονη ηθοποιός την Τετάρτη (15.05.2024) στο Θέατρο Debussy των Καννών, όπως μεταδίδει το Variety.

«Έχουμε δει τόσες πολλές σκηνές στον κινηματογράφο, αλλά δεν βλέπουμε συχνά αυτού του είδους το στοργικό άγγιγμα, αυτή τη φροντίδα», συνέχισε.

Η Στριπ θυμήθηκε ότι το γύρισμα της σκηνής αρχικά δεν ήταν πολύ ευχάριστο καθώς τους είχε προειδοποιήσει η παραγωγή να είναι προσεκτικοί κατά το γύρισμα για τυχόν επικίνδυνα άγρια ζώα που ίσως να βρίσκονταν κοντά.

«Στο γύρισμα είχαμε λιοντάρια, αλλά είχαν εισαχθεί από την Καλιφόρνια και υποτίθεται ότι ήταν ήμερα. Δεν ήταν», είπε η ηθοποιός.

«Και το δεύτερο πράγμα που μας είπαν είναι ότι το ζώο που σκοτώνει τους περισσότερους ανθρώπους στην Αφρική είναι ο ιπποπόταμος, αν τύχει και βρεθείς ανάμεσα στον ιπποπόταμο και το νερό», πρόσθεσε.

«Λοιπόν, πέφταμε στο ποτάμι και ο ιπποπόταμος ήταν ακριβώς από πάνω. Δεν ξέρω αν το δείχνουν αυτό στην ταινία, δεν μπορώ να θυμηθώ, αλλά το γνώριζα!», είπε η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός.

Η Στριπ θυμήθηκε ότι ο Ρέντφορντ ανησυχούσε για την ασφάλειά τους και δεν έλουζε σωστά τα μαλλιά της στην αρχή.

Το πρόβλημα λύθηκε όταν παρενέβη ο επί χρόνια κομμωτής και μακιγιέρ της Μέριλ Στριπ, Roy Hellund και έδειξε στον Ρέντφορντ πώς να λούσει τα μαλλιά της ηθοποιού.

«Ο Ρέντφορντ πήρε το μάθημα, και μόλις μπήκε πραγματικά σε αυτό, ήταν υπέροχος», θυμάται ο Στριπ. «Μέχρι να κάνουμε διάλειμμα, τον είχα ερωτευτεί!», λέει.

«Δεν ήθελα να τελειώσει εκείνη η ημέρα, ακόμα και με τους ιπποπόταμους», πρόσθεσε.

Σε σκηνοθεσία Σίδνεϊ Πόλακ, το «Out of Africa» βασίστηκε στο ομώνυμο αυτόγραφο βιβλίο της Κάρεν Μπλίξεν, του 1937. Η ταινία σημείωσε τεράστια επιτυχία στις αίθουσες και ήταν υποψήφια για 11 Όσκαρ, μεταξύ αυτών και για το Όσκαρ Α’ γυναικείου ρόλου, για τη Μέριλ Στριπ. Τελικά, η ταινία πήρε 7 Όσκαρ, μεταξύ των οποίων το Όσκαρ καλύτερης ταινίας και το Όσκαρ σκηνοθεσίας για τον Πόλακ.

Πληροφορίες από New York Post 

To άρθρο Η Μέριλ Στριπ αποκαλύπτει την αγαπημένη ερωτική σκηνή στην καριέρα της – «Δεν ήθελα να τελειώσει» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button