Αθλητικά

ΝΒΑ πλέι οφ: Break των Μάβερικς στην Οκλαχόμα με συγκλονιστικό Λούκα Ντόντσιτς και καλάθι για highlights

Ένας… διαστημικός Λούκα Ντόντσιτς οδήγησε τους Ντάλας Μάβερικς στη νίκη μέσα στην έδρα των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και στο 3-2 στη σειρά των ημιτελικών της Δύσης.

Μια νίκη πριν την επιστροφή τους στους τελικούς της Δύσης στο ΝΒΑ βρίσκονται οι Ντάλας Μάβερικς. Ο Λούκα Ντόντσιτς έκανε συγκλονιστικό ματς και βοήθησε την ομάδα του να κάνει το break με 102-94.

Ο Λούκα Ντόνσιτς ήταν… one man show. Ο Σλοβένος πέτυχε και πάλι triple double, με 31 πόντους, 10 ριμπάουντ και 11 ασίστ την στιγμή που ο Ντέρικ Τζόουνς είχε 19 πόντους και ο Κάιρι Ίρβινγκ 12 πόντους.

Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και ένα καλάθι για highlights, με τον Ντόντσιτς να είναι ο δημιουργός, να κυκλοφορεί ταχύτατα την μπάλα και τον Ντέρικ Λάιβλι να “πετάει” και να καρφώνει.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NBA (@nba)

Για τους ηττημένους και πάλι ο Σάι Γκλίτζιους-Αλεξάντερ ήταν εκείνος που… τράβηξε «κουπί», σκοράροντας 30 πόντους με 6 ριμπάουντ και οκτώ ασίστ!

Τα δωδεκάλεπτα: 22-24, 44-54, 67-79, 92-104

 

To άρθρο ΝΒΑ πλέι οφ: Break των Μάβερικς στην Οκλαχόμα με συγκλονιστικό Λούκα Ντόντσιτς και καλάθι για highlights δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button