Ομορφιά

Στην Ελλάδα η Ivanka Trump – Η επίσκεψη στην Ακρόπολη και στους Δελφούς με τον Jared Kushner

Στην Ελλάδα για διακοπές βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες η κόρη του Donald Trump. Την αποκάλυψη της επίσκεψής της στη χώρα μας έκανε η ίδια η Ivanka Trump μέσω του λογαριασμού της στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η Ivanka Trump αποκάλυψε την επίσκεψή της στην Ελλάδα, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από την επίσκεψή της στην Ακρόπολη μαζί με τον σύζυγό της, Jared Kushner.

Το ζευγάρι μετά τον Παρθενώνα επισκέφθηκε και το αρχαιολογικό μουσείο στη Διονυσίου Αεροπαγίτου.

«Εξερευνώντας την Ακρόπολη στην Αθήνα! Η Ακρόπολη είναι μια απόδειξη των απίστευτων επιτευγμάτων του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού και της κληρονομιάς τους. Είναι ένα μέρος όπου η ιστορία ζωντανεύει, μεταφέροντας σε πίσω στο χρόνο σε μια εποχή μύθων, φιλοσοφίας και πολιτιστικής λαμπρότητας.

Στεκόμενη στην κορυφή αυτής της αρχαίας ακρόπολης, που περιβάλλεται από εμβληματικές δομές όπως ο Παρθενώνας και το Ερέχθειο, ένιωσα δέος για την εκπληκτική δύναμη της ανθρώπινης ευφυΐας. Η πανοραμική θέα της Αθήνας από την Ακρόπολη έκοβε την ανάσα, προσφέροντας ένα μαγευτικό μείγμα αρχαίου και σύγχρονου αστικού τοπίου. Είναι ένα θέαμα που θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη μου», έγραψε η κόρη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ.

 Η επίσκεψη στον Ναό του Απόλλωνα στους Δελφούς

Η Ivanka Trump και ο σύζυγός της, Jared Kushner μετά την Ακρόπολη βρέθηκαν στους Δελφούς, θέλοντας να δουν από κοντά τον Ναό του Απόλλωνα.

«”Γνώρισε τον εαυτό σου” Αυτά ήταν τα λόγια που αναγράφονται πάνω από την είσοδο του ναού του Απόλλωνα στους Δελφούς.

Πριν κάνει οποιαδήποτε ερώτηση στους Θεούς, το Μαντείο των Δελφών απαίτησε από τους ταξιδιώτες να ερευνήσουν τον εαυτό τους, ενθαρρύνοντας τον αυτοστοχασμό και την αυτογνωσία. Η επιγραφή, μια βασική αρχή για την προσωπική ανάπτυξη και σοφία, χρησίμευσε ως υπενθύμιση σε όσους αναζητούν καθοδήγηση από το Μαντείο ότι η αληθινή σοφία ξεκινά με την κατανόηση του» έγραψε η κόρη του Donald Trump στην ανάρτησή της.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button