lifestyle

Χρήστος Λούλης: «Με φλερτάρουν μέσω social media, μου στέλνουν αποκαλυπτικές φωτογραφίες»

Ο Χρήστος Λούλης είναι από τους κορυφαίους Έλληνες ηθοποιούς και μίλησε για όλα στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Ο ηθοποιός Χρήστος Λούλης αναφέρθηκε στην  παιδική ηλικία του, στις σπουδές του, αλλά και στο φλερτ που δέχεται.

«Λείπω 20 χρόνια από τον Κορυδαλλό, γυρνώντας εδώ παθαίνω σοκ με το πόσα έχουν αλλάξει. Με πείραζαν στο σχολείο για το επώνυμο μου και μία κοπέλα με ρωτούσε γιατί με φωνάζουν «Λούλη». Στον Κορυδαλλό έζησα τον πρώτο μου έρωτα, αλλά το πρώτο φιλί το έδωσα στην κατασκήνωση. Οι γονείς μου ήταν μετανάστες στην Αυστραλία. Έχω συγγενείς εκεί και είναι σαν δεύτερη πατρίδα μου. Ήμουν πολύ κάλος μαθητής, υπήρξα και απουσιολόγος», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε ο Χρήστος Λούλης: «Πέρασα οικονομικά στο πανεπιστήμιο του Πειραιά άλλα βαριόμουν πολύ. Οι γονείς μου ήταν υποστηρικτικοί να γίνω ηθοποιός άλλα ήθελαν πρώτα να πάρω το πτυχίο μου. Παράτησα το πανεπιστήμιο γιατί δεν μπορούσα να το συνδυάσω με τη σχολή θεάτρου. Δεν σκέφτηκα ποτέ να παρατήσω την υποκριτική, ήμουν πολύ τυχερός από την αρχή. Θυσίασα πολλά για αυτή τη δουλειά μου. Στις αρχές είχα αφοσιωθεί τόσο πολύ που δεν μιλούσα ούτε με τους γονείς μου. Παράλληλα με τη σχολή, δούλευα στο θέατρο από τις 8 το πρωί. Έχω πει και έχω κάνει «χοντράδες», δεν θέλω να βάλω φίλτρα σε αυτά που λέω», ούτε να «ψαλιδίσω» τη γλώσσα μου»

Για τα ταλέντα του υπογράμμισε πως «προτιμώ να δεχθώ διαδικτυακό κράξιμο, από το να με κοιτάω στον καθρέφτη και να μην με σέβομαι. Το ταλέντο δεν μετριέται, πρέπει να πείσεις τον άλλον ότι «το έχεις». Δεν έχω το ταλέντο με το «μπλα μπλα» γι’ αυτό δεν ξέρω αν θα έκανα κάποια τηλεοπτική εκπομπή. Η γυναίκα μου το έχει περισσότερο από έμενα να κρατάει το ενδιαφέρον της παρέας. Δεν είμαι τόσο «ζεν» όσο φαίνομαι».

Δεν δίστασε να αναφερθεί και στο φλερτ αποκαλύπτοντας χαρακτηριστικά…«Εχω πληγωθεί και έχω πληγώσει. Με φλερτάρουν, μέσω social media μου στέλνουν πολλές φωτογραφίες αποκαλυπτικές, άλλα δεν απαντάω. Γελάμε μαζί με τη σύζυγό μου, Έμιλι Κολιανδρή με τις φωτογραφίες που μου στέλνουν στα social».

To άρθρο Χρήστος Λούλης: «Με φλερτάρουν μέσω social media, μου στέλνουν αποκαλυπτικές φωτογραφίες» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button