Οικονομία

Νέα Φιλαδέλφεια: Σοβαρή καταγγελία από φωτορεπόρτερ – «Έψαχναν για στοιχεία στη γέφυρα που πριν λίγη ώρα έπλεναν με πιεστικό»

Μέσω ανάρτησής του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Γιάννης Κέμμος, προέβη σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία. Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός φωτορεπόρτερ παραθέτει δύο φωτογραφίες από το σημείο που δολοφονήθηκε ο 29χρονος οπαδός της ΑΕΚ, οι οποίες, όπως αναφέρει ο ίδιος, τραβήχτηκαν με διαφορά μερικών ωρών.

Στην πρώτη φωτογραφία που τραβήχτηκε από τον ίδιο στις 08:34 το πρωί της Τρίτης, απεικονίζεται εργαζόμενος να πλένει τα αίματα με πιεστικό. Περίπου 4 ώρες αργότερα, συνάδελφός του τράβηξε φωτογραφία από τις έρευνες των αρχών, στο ίδιο σημείο το οποίο νωρίτερα είχε καθαριστεί.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο φωτορεπόρτερ:

«Η πρώτη φωτογραφία είναι τραβηγμένη από εμένα στις 08:34 το πρωί σήμερα στο γεφυράκι που μαχαίρωσαν τον αδικοχαμένο Μιχάλη. Την πλένουν με πιεστικό. Η δεύτερη είναι τραβηγμένη από συνάδελφο φωτορεπόρτερ λίγο πριν τη 13:00. Έχει έρθει αστυνομία και κάνει έρευνες για να βρούνε στοιχεία για το έγκλημα στη γέφυρα που πριν λίγες ώρες έπλυναν με το πιεστικό.

Αν αυτό δεν είναι επικοινωνιακή παπάτζα τότε πραγματικά ανησυχώ πού για το επίπεδο και την ποιότητα των ερευνών που γίνονται από την ελληνική αστυνομία για το συγκεκριμένο τουλάχιστον περιστατικό”, καταλήγει στην ανάρτησή του.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button