Αθλητικά

Tο Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ ανοίγει τις πύλες του στους φίλους της ομάδας

Ο Θωμάς Μαύρος έκοψε την κορδέλα των εγκαινίων, στο Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ και πλέον η Ένωση ετοιμάζεται να υποδεχθεί και τους οπαδούς της ομάδας.

Το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ ανοίγει τις πύλες του, στους φίλους της Ένωσης. Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ, από την ερχόμενη Τετάρτη (24.04.2024) οι οπαδοί των “κιτρινόμαυρων” θα μπορούν να το επισκεφτούν και να δουν τα εκθέματα του.

Τη συγκεκριμένη ημέρα θα λειτουργήσει από τις 10:00 έως τις 20:30, όταν και θα ξεκινήσει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ

Το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ εγκαινιάστηκε σήμερα και θα ανοίξει τις πύλες του για το κοινο την ερχόμενη Τετάρτη 24 Απριλίου, ημέρα του αγώνα της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό στην OPAP ARENA. Τη συγκεκριμένη μέρα θα είναι ανοιχτό για το κοινό από τις 10 το πρωί μέχρι και την ώρα έναρξης του ματς (20.30).

Σε ό,τι αφορά τα ωράρια του Μουσείου και τους τρόπους έκδοσης εισιτηρίων, θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, εν όψει της έναρξης της λειτουργίας του.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button