Αθλητικά

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Πρώτος τελικός για την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Τα πλέι οφ της Super League συνεχίζονται με ταχύτατους ρυθμούς, με την έβδομη αγωνιστική, η οποία θα διεξαχθεί την Τετάρτη (24/4) να κρίνει πολλά στη μάχη του τίτλου. Το αθηναϊκό ντέρμπι ΑΕΚΠαναθηναϊκός στην Opap Arena συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα.

Η έβδομη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League περιλαμβάνει το αθηναϊκό ντέρμπι κορυφής στην Opap Arena ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό.

Ο νικητής του αγώνα θα γίνει αυτόματα το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ ενδεχόμενη ισοπαλία θα περιπλέξει ακόμα περισσότερο τα πράγματα, διατηρώντας στη μάχη του τίτλου με μεγάλες πιθανότητες τόσο τις δύο ομάδες όσο και τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό.

Η ΑΕΚ θέλει να εκμεταλλευτεί τη δύναμη της έδρας της και να κάνει άλμα τίτλου, την ώρα που ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και με τον Φώτη Ιωαννίδη σε δαιμονιώδη φόρμα ελπίζει ότι μπορεί να πάρει τη νίκη στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Στα προηγούμενα τρία φετινά μεταξύ τους παιχνίδια, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός μετρούν από μία νίκη, ενώ στην κανονική περίοδο οι δύο ομάδες είχαν έρθει ισόπαλες 2-2 στην Opap Arena, με την Ένωση να ισοφαρίζει στις καθυστερήσεις.

Το πρόγραμμα της έβδομης αγωνιστικής των πλέι οφ:

Λαμία – ΠΑΟΚ 17:00
Άρης – Ολυμπιακός 19:30
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 20:30

Η βαθμολογία:

1. ΑΕΚ 72
2. Παναθηναϊκός 71
3. ΠΑΟΚ 67
4. Ολυμπιακός 66
5. Άρης 48
6. Λαμία 34

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο.

To άρθρο ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Πρώτος τελικός για την κατάκτηση του πρωταθλήματος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button