Τεχνολογία

Λάρισα: 63χρονος βγήκε να διαμαρτυρηθεί για τη μουσική σε γλέντι βάπτισης και έπεσε από το μπαλκόνι

Άσχημη κατάληξη είχε ο καβγάς μεταξύ γειτόνων σε τριώροφη πολυκατοικία στα Ταμπάκια Λάρισας, καθώς 63χρονος έπεσε κατά λάθος από τον τρίτο.

Σύμφωνα με το onlarissa, που επικαλείται την εφημερίδα “Ελευθερία”, στον 2ο όροφο της πολυκατοικίας, επί της Γουλιανού 11, οικογένεια είχε γλέντι για τα βαφτίσια παιδιού. Στον 3ο όροφο διαμένει ο 63χρονος με τη σύζυγό του, οι οποίοι ενοχλούνταν από το γλέντι, που συνεχιζόταν ως και τις 11 περίπου το βράδυ. Σύμφωνα με μαρτυρίες, αρχικά παρακάλεσαν να χαμηλώσουν τη μουσική και γενικότερα να περιορίσουν την φασαρία, χωρίς όμως να εισακουστούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τότε, ο 63χρονος βγήκε στο μπαλκόνι και φέρεται να επιχείρησε να πετάξει κάποιο αντικείμενο στο μπαλκόνι του κάτω ορόφου. Όμως, για άγνωστους λόγους, ίσως παραπάτησε, ίσως έχασε την ισορροπία του… και τελικά βρέθηκε στο κενό, πέφτοντας επάνω στο παρμπρίζ του ΙΧ αυτοκινήτου του ιδιοκτήτη της πολυκατοικίας. Η πρόσκρουση ήταν βίαιη και ο τραυματισμός του βαρύτατος, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν πρώτοι στο σημείο του ατυχήματος, απεγκλώβισαν τον 63χρονο με δυσκολία μέσα από τα σπασμένα τζάμια. Το πλήρωμα του ΕΚΑΒ, που κατέφθασε λίγο αργότερα, τον μετέφερε στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button