lifestyle

Δήμητρα Ματσούκα: Δεν έχω δώσει καν στο Instagram μου φωτογραφίες από τον γάμο και έχουμε πολύ ωραίες φωτογραφίες

«Πιο πολύ την ήθελα εγώ νομίζω, παρά ο Πέτρος, αυτή την κοινή συνέντευξη στον Χατζηνικολάου» δήλωσε η Δήμητρα Ματσούκα.

Η Δήμητρα Ματσούκα βρέθηκε καλεσμένη στο Στούντιο 4 το απόγευμα της Παρασκευής (10.05.2024) και μίλησε για το γάμο της με τον Πέτρο Κόκκαλη και το γεγονός πως πήγαν καλεσμένοι στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

«Μου έκανε εντύπωση ότι πήγατε μαζί στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου. Δηλαδή για ένα ζευγάρι, το οποίο μέχρι τότε δεν είχε εμφανιστεί ιδιαιτέρως δημόσια, το ότι πήγατε μαζί να δώσετε μια κοινή τηλεοπτική συνέντευξη ήταν κάτι προχωρημένο» υπογράμμισε, αρχικά, η οικοδέσποινα της ψυχαγωγικής εκπομπής για να αποκαλύψει η καλεσμένη της πως περισσότερο θέληση του αγαπημένου της ήταν παρά της ίδιας.

Πιο συγκεκριμένα, η Δήμητρα Ματσούκα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πράγματι ήταν γιατί δεν έχω δώσει καν στο Instagram μου φωτογραφίες από τον γάμο και έχουμε πολύ ωραίες φωτογραφίες.

Πιο πολύ την ήθελα εγώ νομίζω, παρά ο Πέτρος, αυτή την κοινή συνέντευξη στον Χατζηνικολάου. Γιατί για μένα ήταν πολύ μεγάλη ανάγκη να επικοινωνηθεί αυτή η προσπάθεια του Πέτρου για τον Κόσμο, το κόμμα που έχει κάνει για τις Ευρωεκλογές που έρχονται σε έναν μήνα». 

«Είναι βεβαίως πάρα πολλοί αυτοί που τους απασχολεί η πολιτική αλλά αισθάνομαι ότι οι περισσότεροι θεωρούν τις Ευρωεκλογές σαν κάτι που δεν έχει τόσο ιδιαίτερη σημασία. Οπότε ήθελα πολύ να ακουστεί η σημασία και αυτών των εκλογών και του κόμματος αυτού που δημιουργήθηκε και να δουν τον Πέτρο όπως πραγματικά είναι. Όπως τον βλέπουν όσοι τον γνωρίζουν γιατί είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση» πρόσθεσε, ακόμα, η Δήμητρα Ματσούκα στη νέα τηλεοπτική της εμφάνιση στο καθημερινό μαγκαζίνο της ΕΡΤ.

Η γνωστή ηθοποιός συνέχισε αναφερόμενη στον σύζυγό της: «Γνωρίζουμε όλοι ότι ο Πέτρος έχει μεγαλώσει σε μια οικογένεια με μεγάλη δύναμη και αυτό το προνόμιο ο ίδιος το αισθάνεται σαν ηθικό χρέος να κάνει πράγματα. Γιατί η επιλογή να είσαι ευρωβουλευτής, όταν δεν είσαι τουρίστας, όταν είσαι σοβαρός σε αυτό, είναι κουραστική η ζωή. Εμένα μου λείπει γιατί είμαστε χώρια κυρίως».

Πρόσθεσε ότι ο Πέτρος Κόκκαλης δεν είναι πολιτικός σαν τους άλλους αλλά είναι μια περίπτωση ενός ανθρώπου «που δεν είναι εδώ για να πλουτίσει, υπάρχει κάτι άλλο που τον βάζει να μπαίνει σε μια τέτοια διαδικασία».

«Δεν έχει άλλο κόσμο ο Πέτρος», συνέχισε η Δήμητρα Ματσούκα, σημειώνοντας ότι ο τρόπος που ζει ο Πέτρος Κόκκαλης είναι διαφορετικός. «Δεν είχε ποτέ ακριβό ρολόι, δεν είχε ποτέ στη ζωή του. Είναι τελείως διαφορετικός ο Πέτρος. Δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι ο Πέτρος είναι πιο πλούσιος από εμένα.

Και ο ίδιος έχει κάτι που με εντυπωσιάζει, γιατί σκέφτομαι ότι αν εγώ είχα μεγαλώσει έτσι, δεν θα το είχα: το πόσο επικεντρωμένος είναι στην ουσία των πραγμάτων, αυτό που λέμε απλότητα, είναι υπέροχο είναι υπέροχο πράγμα.

Δεν είχα κανένα φόβο όταν γνωριστήκαμε. Είχα τη βεβαιότητα ότι είναι ο άνθρωπος που θα ήθελα στη ζωή μου. Ήμουν απολύτως σίγουρη Ταιριάζαμε σε όλα».

  

«Ξέχασα να πάρω μπομπονιέρες» 

Η Δήμητρα Ματσούκα μίλησε και για το γάμο τους, ύστερα από επτά χρόνια σχέσης. 

«Το αποφασίσαμε καιρό πριν, είπαμε την ημερομηνία που για εμάς σήμαινε πράγματα για εμάς γιατί κλείναμε 7 χρόνια. Δεν θέλαμε πολύ κόσμο. Θέλαμε πολύ λίγους ανθρώπους κοντινούς, συγγενείς και φίλους μας. Ήταν πολύ ωραία, πάρα πολύ απλά.

Υπήρξε προσπάθεια να κρυφτεί. Δεν λέγαμε πουθενά παρά μόνο στους δικούς μας ανθρώπους πότε. Έτυχε να πάω σε συνέντευξη και άφησα να εννοηθεί άλλη ημερομηνία. Νόμιζαν ότι θα ήταν 7 Δεκεμβρίου γιατί τόνισα το 7 ενώ εννοούσα τα επτά χρόνια.

Τελευταία στιγμή πήγα και έκανα το νυφικό μου. Μπομπονιέρες δεν είχαμε, το ξέχασα ότι υπάρχει κι αυτό. Και την τούρτα επίσης, την έκανα τελευταία στιγμή. Πήρα τηλέφωνο 3 μέρες πριν», περιέγραψε.

«Έχουμε ένα κοινό με τον Πέτρο, δίνουμε μεγάλη σημασία στην αξία της προσωπικής ζωής και στην ουσία αυτής. (…) . Κάναμε κάτι αντισυμβατικό, ήρθαμε μαζί και δεν το περίμεναν και από από εκεί που μας περίμεναν. Το είχαμε πει ότι όταν θα κλείσουμε τα επτά χρόνια θα παντρευτούμε. 

Τίποτα δεν θα έπρεπε να είναι δεδομένο! Η διάρκεια σε μια σχέση δεν είναι το αυτονόητο», κατέληξε η Δήμητρα Ματσούκα.  

To άρθρο Δήμητρα Ματσούκα: Δεν έχω δώσει καν στο Instagram μου φωτογραφίες από τον γάμο και έχουμε πολύ ωραίες φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button