Πολιτική

Ρωμανός: Στον ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να θεωρούν ότι το BBB δεν τρώγεται, αλλά πιστεύουν ότι ο σανός καταπίνεται αμάσητος

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός, σήμερα Σάββατο (20.4.24), με αφορμή τη δήλωση του υποψήφιου ευρωβουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Νικόλα Φαραντούρη ότι ο ίδιος δεν έχει καταλάβει «πώς το BBB της επενδυτικής βαθμίδας επηρεάζει τον Έλληνα και την Ελληνίδα αφού δεν τρώγεται».

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή ο οίκος αξιολόγησης Standard & Poor’s ανακοίνωσε την αναβάθμιση του outlook του αξιόχρεου της Ελλάδας σε θετικό από σταθερό, ενώ διατήρησε την αξιολόγηση επενδυτικής βαθμίδας της Ελλάδας σε -BBB.

Όπως τόνισε στη δήλωσή του ο Ν. Ρωμανός, αυτό που είπε ο Ν. Φαραντούρης «αναδεικνύει ξανά τα δομικά στοιχεία με τα οποία πολιτεύεται σταθερά ο ΣΥΡΙΖΑ, όσες αλλαγές κι αν κάνει στη βιτρίνα: λαϊκισμός, χυδαιότητα, ψέματα και ασχετοσύνη!».

«Στον ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να θεωρούν ότι το «ΒΒΒ δεν τρώγεται», αλλά συνεχίζουν να θεωρούν σταθερά ότι ο «σανός» καταπίνεται αμάσητος από την κοινωνία», υπογράμμισε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.

«Η συγκεκριμένη δήλωση του κ. Φαραντούρη, ο οποίος δικαιωματικά παίρνει -προς το παρόν- το πρώτο βραβείο λαϊκισμού για την προεκλογική περίοδο, εξηγεί γιατί επί χρόνια, όταν όλη η Ευρώπη αναπτυσσόταν, κάποιοι κρατούσαν ομπρέλα, με την οικονομία μας στην κατηγορία σκουπίδια και τη χώρα μας μαύρο πρόβατο διεθνώς!», σχολίασε.

«Η ισχυρή οικονομία που αποτυπώνει η δεύτερη απανωτή αναβάθμιση της Standard & Poors είναι η βάση για να συνεχίστεί η αύξηση των εισοδημάτων για όλους, η μείωση της ανεργίας, ο φτηνότερος δανεισμός για επιχειρήσεις και νοικοκυριά, οι επενδύσεις, η στήριξη των πιο ευάλωτων και οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις προς όφελος των πολλών», κατέληξε στη δήλωσή του ο κ. Ρωμανός.

To άρθρο Ρωμανός: Στον ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να θεωρούν ότι το BBB δεν τρώγεται, αλλά πιστεύουν ότι ο σανός καταπίνεται αμάσητος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button