Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης για επίθεση Φλώρου: «Τη μάνα δε την βρίζουμε – Ο Βελόπουλος να διαγράψει τον Γραμμένο»

Απάντηση σε όσα του καταλόγισε ο Κυριάκος Βελόπουλος έδωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, σχετικά με την επίθεση του Κωνσταντίνου Φλώρου στον Βασίλη Γραμμένο. 

Ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε τι προηγήθηκε πριν ο Κωνσταντίνος Φλώρος χτυπήσει τον Βασίλη Γραμμένο, σχολιάζοντας πως «ο κ. Βελόπουλος πρέπει να διαγράψει τον κ. Γραμμένο χωρίς πολλές συζητήσεις». 

Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη: 

«Ο @velopky έσπευσε να με κατηγορήσει, ότι είπα ψέματα και ότι ο βουλευτής του κ. Γραμμένος ουδέποτε εξύβρισε την μητέρα του κ. Φλώρου με χυδαίες εκφράσεις. Το έκανε για να μην έχει πολιτικό κόστος. Χθες όμως ο Ανεξάρτητος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κ. Βαλτογιάννης (πρώην Σπαρτιάτης και αυτός…) κατέθεσε Ενόρκως στην Δικαιοσύνη, ότι μπροστά του άκουσε και είδε τον βουλευτή της «Ελληνικής Λύσης» κ. Γραμμένο, να λέει ακριβώς όλα αυτά κατά της μητέρας του κ. Φλώρου, που οδήγησαν στην έκρηξη του κ. Φλώρου.

Τώρα είτε θα πρέπει να κάνει μήνυση ο κ. Γραμμένος για ψευδή κατάθεση στον κ. Βαλτογιάννη ή ο κ. Βελόπουλος να διαγράψει τον κ. Γραμμένο χωρίς πολλές συζητήσεις. Αγαπητέ Κυριάκο καλό το σόου υπέρ της Χριστιανικής Πίστης και της Ορθοδοξίας, αλλά κάθε πιστός Χριστιανός θα σου έλεγε ότι τη μάνα δεν την βρίζουμε ποτέ και για κανέναν λόγο, είναι το ιερότερο πρόσωπο για όλους μας! Για να σε δούμε τώρα Πρόεδρε της «Ελληνικής Λύσης» τί θα πράξεις, διότι στα λόγια καλός είσαι αλλά εδώ χρειάζονται πράξεις…

ΥΓ: ο κ. Γραμμένος εάν πράγματι το έχει πει αυτό, θα έπρεπε να το παραδεχθεί και για να αναλάβει με αξιοπρέπεια και το δικό του μερίδιο ευθύνης, αλλά και για να δώσει τα αναγκαία ελαφρυντικά στον κ. Φλώρο για το ξέσπασμα του. Αυτή θα ήταν μια πραγματικά αξιοπρεπής συμπεριφορά. Και το λέω απλά για να καταλάβουν κάποιοι αφελείς, από τι υλικό τελικά είναι πράγματι φτιαγμένοι αυτοί οι «υπερπατριώτες» που μας κατηγορούν από το πρωί μέχρι το βράδυ».

 

To άρθρο Άδωνις Γεωργιάδης για επίθεση Φλώρου: «Τη μάνα δε την βρίζουμε – Ο Βελόπουλος να διαγράψει τον Γραμμένο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button