Αθλητικά

Παράγοντας Φενέρ κατά Αταμάν: «Στην Ελλάδα έχει πυρσούς και βεγγαλικά, δεν θα συμπεριφέρεται όπως εδώ»

O παράγοντας της Φενέρ, Κομσούογλου εξαπέλυσε ευθεία επίθεση προς τον Εργκίν Αταμάν, αναφέροντας πως στην Ελλάδα δεν θα μπορεί να κάνει ότι στην Τουρκία, αφού οι οπαδοί των ομάδων αντιδρούν διαφορετικά.

Συγκεκριμένα μετά το φινάλε των ημιτελικών στο πρωτάθλημα Τουρκίας ανάμεσα σε Φενέρ και Εφές, ο Εργκίν Αταμάν θέλησε να πανηγυρίσει έξαλα την πρόκριση της ομάδας του, με αποτέλεσμα να δημιουργεί τεράστια ένταση τόσο εντός του παρκέ, όσο και στις εξέδρες.

Μια κίνηση που δεν έμεινε αναπάντητη από την πλευρά της Φενέρ, αφού ο Κομσούογλου, παράγοντας του συλλόγου θέλησε να… προειδοποιήσει κατά κάποιον τρόπο τον Αταμάν, αναφέροντας πως στην Ελλάδα οι οπαδοί δεν είναι όπως στην Τουρκία, αφού στο γήπεδο ανάβουν πυρσούς και βεγγαλικά, με αποτέλεσμα κινήσεις σαν αυτή του 57χρονου τεχνικού να μην είναι ευπρόσδεκτες.

«Δεν γίνεται να χειρονομεί με αυτόν τον τρόπο στον κόσμο της Φενέρμπαχτσε. Δεν πρέπει να κάνει τέτοιες κινήσεις στην Ελλάδα, εκεί έχει βεγγαλικά και πυρσούς. Έκανε τον έκπληκτο με αυτά που γίνονταν. Οι κατάρες και οι βρισιές των ανθρώπων του που βρίσκονταν εδώ, δεν ήταν αρκετές για να τον σώσουν. 

Αφιερώνει τέσσερις παραγράφους στη Φενέρμπαχτσε σε κάθε συνέντευξή του, ακόμη κι όταν κερδίζει τη EuroLeague. Τώρα όμως φεύγει. Θα του δώσω μία συμβουλή, να καθίσει και να κάνει την αυτοκριτική του διότι πλέον αυτή η συμπεριφορά δεν θα του δίνει μπόνους. Η Ελλάδα δεν είναι σαν την Τουρκία, δεν μπορεί να συμπεριφέρεται όπως συμπεριφερόταν εδώ» ήταν τα λόγια του.

 

 

 

To άρθρο Παράγοντας Φενέρ κατά Αταμάν: «Στην Ελλάδα έχει πυρσούς και βεγγαλικά, δεν θα συμπεριφέρεται όπως εδώ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button