Περιβάλλον

Αμέτρητες αγορές σε σούπερ αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα για την πρεμιέρα της Super League, της Bundesliga και της Serie A

Η αναμονή μηνών λαμβάνει τέλος από αυτό το Παρασκευοσαββατοκύριακο με την πραγματοποίηση της πρώτης αγωνιστικής του ελληνικού, του ιταλικού και του γερμανικού πρωταθλήματος που εκκινούν μετά από αυτά της Ισπανίας και της Αγγλίας που ξεκίνησαν την προηγούμενη εβδομάδα.

Από το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου στην Ελλάδα, ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Πανσερραϊκό την Κυριακή στο «Γ. Καραϊσκάκης». Η πρωταθλήτρια ΑΕΚ αγωνίζεται για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ με την Ντινάμο και δεν θα παίξει στην πρεμιέρα, ενώ αναβολή για λόγους ξεκούρασης και ασφάλειας υπήρξε και στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο. Στη Γερμανία, δεσπόζει η σημερινή αναμέτρηση της Βέρντερ Βρέμης με την Μπάγερν Μονάχου στην οποία αναμένεται να αγωνιστεί ως βασικός με τους Βαυαρούς ο Χάρι Κέιν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην Ιταλία, η Γιουβέντους αγωνίζεται εκτός έδρας με την Ουντινέζε την Κυριακή, ενώ η πρωταθλήτρια Νάπολι παίζει εκτός έδρας με τη Φροζινόνε.

Για όλους τους αγώνες των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων και την πρεμιέρα της Superleague υπάρχουν αμέτρητες αγορές σε σούπερ αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα.

Διπλή ευκαιρία & Over/Under, σκορ πολλαπλών επιλογών

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στα ακόλουθα ειδικά στοιχήματα στους αγώνες των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων και της Superleague:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

• Τελικό Αποτέλεσμα & 1ο γκολ

• Ομάδα που θα πετύχει το 1ο γκολ

• Διπλή ευκαιρία & Over/Under 2,5

• Παίκτης που θα σκοράρει

• Παίκτης που θα σκοράρει 2+ γκολ

• Παίκτης που θα πετύχει χατ-τρικ

• Πρώτος σκόρερ ομάδας

• Ασιατικό σύνολο τερμάτων

• Nίκη με μηδέν παθητικό

• Τελευταία ομάδα που θα σκοράρει

• Σκορ οποιαδήποτε στιγμή

• Σκορ πολλαπλών επιλογών

FREEWIN: Παίζεις εντελώς δωρεάν και διεκδικείς καθημερινά έως και 100.000 ευρώ

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο νέο FREEWIN** του ΟΠΑΠ! Ποτέ ξανά δεν είχες την ευκαιρία να κερδίσεις τόσα πολλά με τίποτα! Γιατί με το νέο FREEWIN μέσω του OPAP Store App, μπορεί να κερδίσεις κάθε ημέρα έως και 100.000 ευρώ.

Το μόνο που μένει είναι να παίξεις: Βρίσκεσαι εντός ενός καταστήματος ΟΠΑΠ, ανοίγεις το OPAP Store App και επιλέγεις το εικονίδιο του FREEWIN. Ανοίγεις το OPAP Store App, επιλέγεις το εικονίδιο του FREEWIN και αποδέχεσαι τους Όρους Συμμετοχής του FREEWIN.

Στην οθόνη σου θα δεις δύο κλειστές κάρτες. Σκοπός του FREEWIN είναι να βρεις σε ποια υπάρχει ο Mr. OPAP. Όταν βρίσκεις τον Mr. OPAP, προχωράς στο επόμενο επίπεδο. Στην οθόνη εμφανίζονται τα 15 επίπεδα με τα αντίστοιχα έπαθλα τους.

Ανά πάσα στιγμή μπορείς να σταματήσεις σε ένα επίπεδο, λαμβάνοντας το ποσό του τελευταίου επιπέδου που έχεις κερδίσει.

Αν βρεις τον Mr. OPAP και στα 15 επίπεδα, είσαι ο μεγάλος νικητής και κερδίζεις το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Τώρα αν παίξεις το FREEWIN σε ένα κατάστημα ΟΠΑΠ και ένα παιχνίδι μέσα από το OPAP Store App, λαμβάνεις συμμετοχές στην εβδομαδιαία κλήρωση του «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις» και μπορεί να κερδίσεις φανταστικά δώρα!

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών. Η συχνή συμμετοχή ενέχει κινδύνους εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή στήριξης: 1114 ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

**Το εν λόγω παίγνιο είναι δωρεάν και ουδεμία σχέση έχει με τη συμμετοχή στα παίγνια.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button