Τεχνολογία

Ανανεώνει τη συνεργασία της με την Teads

Η OCM, η κορυφαία εταιρεία AdTech, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της για άλλα δύο χρόνια με την Teads, μία από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες media στο Open Web. Η ανανέωση αυτή της στρατηγικής συνεργασίας σηματοδοτεί τη συνέχιση της δέσμευσης του OCM Group για υψηλή ποιότητα και αποτελεσματικότητα στην ψηφιακή διαφήμιση.

“Η ανανέωση της συνεργασίας μας με την Teads αποτελεί άλλο ένα ορόσημο στο ταξίδι μας προς την αριστεία της ψηφιακής διαφήμισης”, δήλωσε ο Γαληνός Γιαγλής, Manging Director του OCM Group. “Οι καινοτόμες λύσεις της Teads έχουν αποτελέσει τη βάση της επιτυχίας μας, επιτρέποντας στην OCM να παρέχει συνεχώς ενδιαφέρουσες και αποτελεσματικές καμπάνιες, που ανταποκρίνονται και ξεπερνούν τις προσδοκίες των πελατών μας. Με την Teads στο πλευρό μας, αναδιαμορφώνουμε το μέλλον της διαφήμισης”.

“Η αφοσίωση της ομάδας της OCM στην παροχή αποτελεσμάτων υψηλής ποιότητας συμβαδίζει με την αποστολή μας να παρέχουμε στους διαφημιζόμενους και τα media agencies τις πιο αποτελεσματικές και πρωτοποριακές λύσεις. Μαζί, ανυπομονούμε να συνεχίσουμε το έργο που ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια και να επιτύχουμε ακόμη σπουδαιότερα αποτελέσματα για την ψηφιακή διαφήμιση στην Ελλάδα τα επόμενα χρόνια”, δήλωσε ο Mihai Bostinaru, Managing Director Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης της Teads.

Με αυτή την ανανέωση, η OCM και η Teads ενισχύουν την συνεργασία τους με στόχο να παρέχουν τις πλέον αποτελεσματικότερες λύσεις στην ελληνική αγορά: μέσω του creative optimization, των εξελιγμένων υπηρεσιών omnichannel media, την έξυπνη διαχείριση των δεδομένων με χρήση AΙ και τα ερευνητικά εργαλεία με marketing και media insights, προσφέρουν θεαματικά αποτελέσματα για τους διαφημιζόμενους.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button