Αθλητικά

Βασιλεία – Φιορεντίνα 1-3: Με buzzer beater στην παράταση ήρθε η πρόκριση στον τελικό του Conference League

Μετά το διπλό με 2-1 στο πρώτο ματς, η Βασιλεία ήταν το φαβορί για την πρόκριση στον τελικό του Conference League, αλλά η Φιορεντίνα “απάντησε” με δική της νίκη με 2-1 στην Ελβετία και με ένα γκολ στο 9ο λεπτό των καθυστερήσεων του έξτρα χρόνου, προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, όπου και θα αντιμετωπίσει τη Γουέστ Χαμ.

Στην κανονική διάρκεια του αγώνα, ο Νίκο Γκονζάλες άνοιξε το σκορ για τη Φιορεντίνα στο 35ο λεπτό και σκόραρε ξανά στο 72′, για να δώσει δεύτερο προβάδισμα στην ομάδα του, μετά την ισοφάριση του Αμντουνί στο 55′ για τη Βασιλεία.

Η αναμέτρηση οδηγήθηκε έτσι στην παράταση, η οποία διεκόπη μετά τα πρώτα λεπτά, για ένα πρόβλημα υγείας οπαδού στην κερκίδα. Όταν συνεχίστηκε, οι Ελβετοί “πίεσαν” για ένα γκολ πρόκρισης, αλλά η Φιορεντίνα ήταν αυτή που σκόραρε με σχεδόν… buzzer beater του Μπαράκ στο 120+9′ για να πανηγυρίσει την πρόκριση στον τελικό του Conference League. Εκεί βρίσκεται ήδη η Γουέστ Χαμ, μετά τη δική της πρόκριση επί της Αλκμάαρ των Ελλήνων.

To άρθρο Βασιλεία – Φιορεντίνα 1-3: Με buzzer beater στην παράταση ήρθε η πρόκριση στον τελικό του Conference League δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button