lifestyle

Η Μαρία Μενούνος περιγράφει τη γέννηση της κόρης της

Σε πελάγη ευτυχίας πλέον εδώ και μερικές εβδομάδες η Μαρία Μενούνος και ο Κέβιν Αντεργκάρο. Ύστερα από χρόνια προσπαθειών, το ζευγάρι απέκτησε το πρώτο του παιδί, μέσω παρένθετης μητέρας.

Η Μαρία Μενούνος δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά και την ευτυχία της που επιτέλους κρατά στα χέρια της τη μικρή Αθηνά. Μιλώντας στο Us Weekly, η ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια περιέγραψε την ώρα του τοκετού και πως έζησε όλη την εμπειρία.

«Η Αθηνά γεννήθηκε στο Μιλγουόκι, ήμασταν εκεί μια εβδομάδα πριν, πηγαίναμε μαζί με την παρένθετη μητέρα στον γιατρό και δειπνούσαμε με την οικογένεια της. Αλλά, καθώς πλησιάζαμε στην ημερομηνία του τοκετού, της κλείσαμε ένα δωμάτιο στο ξενοδοχείο που μέναμε για να είναι πιο κοντά στο νοσοκομείο. Το ίδιο βράδυ που ήρθε στο ξενοδοχείο γέννησε. Ήμασταν στο δωμάτιο μου, συζητούσαμε, της έδειχναν όλα τα πράγματα της Αθηνάς, τα ρούχα της, και άρχισα να ουρλιάζω από ανυπομονησία», ανέφερε αρχικά η Μαρία Μενούνος.

«Οι συσπάσεις της άρχισαν στις 2 το πρωί. Περπατούσαμε στους διαδρόμους μαζί της, της έκαναν την επισκληρίδιο και επειδή το δωμάτιο μας ήταν δίπλα, πήγα να ξαπλώσω λίγο. Τότε μπήκε ο άντρας της και είπε: “Ήρθε η ώρα”, ετοίμασα το iPad μου για να μπορώ να καταγράψω τη γέννα από κατάλληλη γωνία», συνέχισε.

Για την ώρα του τοκετού ανέφερε: «Ξαφνικά η παρένθετη μητέρα έσπρωξε λίγο και είδα το κεφάλι της Αθηνάς. Μου έλεγαν “είσαι έτοιμη να πιάσεις το μωρό;” και εγώ ρωτούσα συνεχώς “τι πρέπει να κάνω;”.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARIA MENOUNOS (@mariamenounos)

 

Ήμουν τόσο ενθουσιασμένη αλλά ανησυχούσα γιατί φοβόμουν πως θα γλιστρήσει».

To άρθρο Η Μαρία Μενούνος περιγράφει τη γέννηση της κόρης της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button