Αθλητικά

Ο Μιχάλης Γρηγορίου παραιτήθηκε από τον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι και μαθηματικά υποβιβασμένος στη Super League 2 και -πλέον- έμεινε και χωρίς προπονητή. Ο Μιχάλης Γρηγορίου αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Γιώργο Γεωργουλόπουλο να αναλαμβάνει χρέη υπηρεσιακού προπονητή, μετά τον υποβιβασμό της ομάδας, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος των πλέι άουτ της Super League.

Ο κ Γεωργουλόπουλος βρίσκεται στο προπονητικό τιμ της ομάδας της Ηπείρου από το Δεκέμβριο του 2023, ενώ ήταν βοηθός και επί θητείας του Γιάννη Πετράκη στον πάγκο.

“Δηλώνω ότι έκλεισε ο κύκλος ο δικός μου στον ΠΑΣ Γιάννινα. Προσπαθήσαμε πολύ, κατά διαστήματα παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Η σχέση μου είναι άριστη με τον οργανισμό του ΠΑΣ Γιάννινα και με τους φιλάθλους. Πρέπει να αποχωρήσω για να μην διαταραχτεί η σχέση μου. Αποχωρώ σήμερα. Κάναμε μια αξιοπρεπέστατη εμφάνιση”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μιχάλης Γρηγορίου, μετά το τέλος του αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα στις Σέρρες, για την 5η αγωνιστική των πλέι άουτ.

To άρθρο Ο Μιχάλης Γρηγορίου παραιτήθηκε από τον ΠΑΣ Γιάννινα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button