lifestyle

«Έφτασε…»! Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ σε ρόλο σερβιτόρου – Μοίρασε μπέργκερ

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, έγινε σερβιτόρος για καλό σκοπό! Ο διάδοχος του θρόνου του Ηνωμένου Βασιλείου, σέρβιρε «φιλικά προς το περιβάλλον» μπέργκερ από μία καντίνα στο Λονδίνο.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ εξέπληξε πεινασμένους πολίτες όταν τους σέρβιρε «φιλικά προς το περιβάλλον» μπέργκερ από καντίνα, στο νότιο Λονδίνο. Σε ένα βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα την Κυριακή (30.07.2023), ο διάδοχος του θρόνου προσφέρει στους «πελάτες» του «Earthsot Burgers», που πήραν το όνομά τους προς τιμή των νικητών του βραβείου Earhshot Prize, το οποίο απονέμεται σε άτομα που αναπτύσσουν λύσεις σε σημαντικά περιβαλλοντικά προβλήματα.

«Έφτασε!» ακούγεται να λέει ο πρίγκιπας, σερβίροντας τα μπέργκερ στους έκπληκτους περαστικούς. «Καλημέρα σε όλους, καλομαγειρεμένα, έτοιμα να τα πάρετε μαζί σας», πρόσθεσε.

Ο στόχος του Γουίλιαμ, ο οποίος συνεργάστηκε με τους ιδρυτές του καναλιού Sorted Food στο YouTube, ήταν να αναδείξει το προφίλ και το έργο των τριών προηγούμενων νικητών του βραβείου. Εξήγησε ότι το κουτί όπου τοποθετείται το μπέργκερ κατασκευάζεται από την εταιρεία Notpla και δεν περιέχει καθόλου πλαστικό αλλά μια επίστρωση από φύκια.

Τα συστατικά καλλιεργούνται σε ένα θερμοκήπιο στην Ινδία από την εταιρεία Kheyti και τα μπιφτέκια μαγειρεύτηκαν σε έναν φούρνο που αποκαλείται Mukuru Clean Stove και επινοήθηκε «από μία κυρία στην Κένυα η οποία βρήκε μια ιδέα για να μειωθεί η ρύπανση της ατμόσφαιρας».

«Δεν μπορώ να εγγυηθώ τη γεύση, την ποιότητα αλλά… το αποδέχομαι», πρόσθεσε.

Το απολαυστικό, από κάθε άποψη, βίντεο με τον σερβιτόρο Γουίλιαμ:

 

 

To άρθρο «Έφτασε…»! Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ σε ρόλο σερβιτόρου – Μοίρασε μπέργκερ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button