Τεχνολογία

Η Acer ανανεώνει το Predator Helios gaming laptop με επεξεργαστή Intel Core 14ης γενιάς

Η Acer λανσάρει μία σειρά από πανίσχυρα gaming laptop, με κυρίαρχα μοντέλα τα Predator Helios 18 και Predator Helios 16.

Η Acer ανακοίνωσε επίσης το νέο Predator Helios Neo 18 gaming laptop και σημαντικές ενημερώσεις για το Predator Helios Neo 16, όλα εξοπλισμένα με τους πιο πρόσφατους επεξεργαστές Intel® Core™ 14ης γενιάς και NVIDIA® GeForce RTX™ 40 Series Laptop GPUs με τεχνολογία DLSS 3.5 και NVIDIA Advanced Optimus.

Οι NVIDIA RTX Laptop GPUs φέρουν εξειδικευμένους πυρήνες τεχνητής νοημοσύνης που επιτρέπουν απαράμιλλη απόδοση και επιτάχυνση AI σε δημιουργικές εφαρμογές, εξαιρετικά αποδοτική παραγωγικότητα, εκπληκτικά γρήγορο gaming και πολλά άλλα. Τα Predator laptop διαθέτουν το Copilot της Microsoft στα Windows 11 και αποκλειστικό πλήκτρο Copilot για γρήγορη πρόσβαση στο AI-powered task assistance. Διαθέτουν επίσης ένα μήνα Xbox Game PassUltimate, δίνοντας στους gamers πρόσβαση σε εκατοντάδες υψηλής ποιότητας PC games.

Οι gamers που αναζητούν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα θα ενθουσιαστούν με τα Predator Helios 18 και Predator Helios16 laptop, καθώς διαθέτουν επιλογές για συναρπαστικά Mini LED πάνελ, μηχανικό διακόπτη MagKey 3.0 με δυνατότητα εναλλαγής για μικρότερη διαδρομή κλειδιού, χαμηλότερο χρόνο απόκρισης και αστραπιαίες ταχύτητες δικτύου με συμβατότητα Wi-Fi 7.

Πέρα από τις κορυφαίες προδιαγραφές και δυνατότητες, τα δύο νέα Helios Neo laptop δελεάζουν τους λάτρεις του gaming να ξεκινήσουν μία ακόμα περιπέτεια στο Predator verse αποκωδικοποιώντας τα κρυμμένα μηνύματα στο κομψό, ανοδιωμένο κάλυμμα τους. Όλα τα gaming laptop αξιοποιούν την τεχνολογία ανεμιστήρα AeroBlade 3D 5ηςγενιάς για να τα διατηρούν δροσερά υπό πίεση, την τεχνολογία μείωσης θορύβου με τεχνητή νοημοσύνη PurifiedVoice 2.0 της Acer για την εξάλειψη του ανεπιθύμητου θορύβου του περιβάλλοντος και ηχεία με DTS:X® Ultraγια καθηλωτικές ακουστικές εμπειρίες κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, της επικοινωνίας ή του streaming.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε τη νέα σειρά gaming laptop για το 2024 Predator Helios, προσφέροντας το συνδυασμό απόδοσης, προηγμένων θερμικών δυνατοτήτων και εξαιρετικών οθονών,» δήλωσε ο James Lin, GeneralManager, Notebooks της Acer Inc. «Με επεξεργαστές Intel Core (14th Gen) HXSeries, οι δυνατότητες των laptopαυξάνονται για να αντιμετωπίσουν τις νέες περιπέτειες gaming που θα βρεθούν στο δρόμο μας.»

«Το νέο Acer Predator Helios είναι ένα όμορφο laptop που πραγματικά απελευθερώνει την απόδοση των νέων επεξεργαστών μας Intel Core (14th Gen) HXSeries είπε ο Roger Chandler, VP & GM Enthusiast PC & Workstation της Intel. «Οι προηγμένες τεχνολογίες ψύξης της Acer διατηρούν τους επεξεργαστές μας δροσερούς και ταχύτατους. Ο συνδυασμός τους με μία μεγάλη ποικιλία οθονών, μνήμης και αποθήκευσης καθιστούν τα Predator Helios 16 και 18 ιδανική επιλογή για gamers και creators

Predator Helios 18 και Predator Helios 16 laptop

Τα gaming laptop της Acer με εστίαση στην απόδοση φέρουν τους πιο πρόσφατους επεξεργαστές και εξαιρετικές δυνατότητες, βοηθώντας τους gamers να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τις ικανότητες τους όταν βρίσκονται μέσα στο παιχνίδι. Χάρη στον επεξεργαστή Intel Core i9 14900HX που διαθέτει πρόσφατα βελτιστοποιημένη υβριδική αρχιτεκτονική απόδοσης, τα Predator Helios 18 (PH18-72) και Predator Helios 16 (PH16-72) επιτρέπουν στους χρήστες να ανταπεξέλθουν στα πιο ανταγωνιστικά games και software χωρίς κανένα συμβιβασμό. Τα βασίλεια των videogames φαίνονται τόσο ρεαλιστικά όσο ποτέ άλλοτε στα AI-ready gaming laptops, με NVIDIA GeForce RTX 4090 LaptopGPU[1] (MGP έως και 175 W[2]) σχεδιασμένη με την εξαιρετικά αποδοτική αρχιτεκτονική NVIDIA ADA Lovelace για να προσφέρει πρωτοποριακή απόδοση και γραφικά ενισχυμένα με AI, χάρη στις πλήρεις δυνατότητες ανίχνευσης ακτίνων της τεχνολογίας DLSS 3.5. Οι τεχνολογίες GeForce RTX υποστηρίζονται σε περισσότερα από 500 δημοφιλή παιχνίδια και εφαρμογές, που περιλαμβάνουν blockbuster games όπως τα Cyberpunk 2077 και Alan Wake 2. Οι προηγμένες θερμικές λύσεις της Acer διατηρούν τις συσκευές και τα εσωτερικά εξαρτήματα σε πλήρη λειτουργία με δύο ανεμιστήρες AeroBlade 5ης γενιάς σε συνδυασμό με υγρό μεταλλικό θερμικό γράσο στην CPU και τους διανυσματικούς σωλήνες θερμότητας.

Οι players θα είναι πλήρως αφοσιωμένοι όταν εξερευνούν gaming κόσμους στις εντυπωσιακές οθόνες των Helioslaptop, με αξιοσημείωτη φωτεινότητα και ζωντανά χρώματα. Τα laptop προσφέρουν επιλογές 16 και 18 ιντσών (16:10) WQXGA ή Mini LED[1] πάνελ που λειτουργούν σε ταχύτητα 250 Hz, υποστηρίζουν φωτεινότητα 1000[1] nits και καλύπτουν το 100% της χρωματικής γκάμας DCI-P3 για ξεχωριστές εμπειρίες θέασης. Η μαγευτική εμφάνιση χρωμάτων επεκτείνεται πέρα από τις οθόνες, αφού το λογότυπο Predator του laptop εμφανίζει δυναμικό RGB εφέ φωτισμού, την μπάρα φωτισμού Infinity Mirror στο πίσω μέρος και προσαρμόσιμα LED keyboards με οπίσθιο φωτισμό. Τα εφέ φωτισμού και χρωμάτων του λογότυπου στο κάλυμμα και του RGB ανά πλήκτρο μπορούν να προσαρμοστούν χρησιμοποιώντας το τελευταίο all-in-one PredatorSenseapp, το οποίο λειτουργεί επίσης ως κέντρο ελέγχου και παρακολούθησης για τη λειτουργία απόδοσης και τις ρυθμίσεις ανεμιστήρα του laptop.

Τα πιο πρόσφατα Predator Helios 16 και Predator Helios 18 laptop διαθέτουν επίσης τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες αισθητηριακής τεχνολογίας. Το νέο MagKey 3.0 έχει εγκατασταθεί στα ζωτικής σημασίας κουμπιά WASD του laptop. Το MagClick διαθέτει ένα κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας εναλλάξιμο μηχανικό διακόπτη που επιτρέπει στους gamers να απολαμβάνουν τους ικανοποιητικούς ήχους της ξεχωριστής μηχανικής ανάδρασης και τον ταχύτερο χρόνο απόκρισης με κάθε πάτημα πλήκτρου. Εν τω μεταξύ, το MagSpeed συνδυάζει την αισθητική του ταχύμετρου με τον ζωντανό φωτισμό LED. Για in-game επικοινωνία και streaming, τα laptop αξιοποιούν την τριπλή συστοιχία μικροφώνων του Acer PurifiedVoice 2.0 και την τεχνολογία μείωσης θορύβου AI για να φιλτράρουν τους ανεπιθύμητους ήχους του περιβάλλοντος και τη λύση web κάμερας Acer PurifiedView’s με AI για καθαρά βίντεο και εικόνες. Οι καθηλωτικοί ήχοι μπορούν να ενισχυθούν μέσω των headphones και των εσωτερικών ηχείων που είναι ενσωματωμένα με DTS:X Ultra για ήχο υψηλής ποιότητας χωρίς παραμορφώσεις. Τα Predator Helios laptopεξασφαλίζουν επίσης σταθερές και γρληγορες ταχύτητες δικτύου με δυνατότητα Wi-Fi 7[3] και το καθένα διαθέτει δύο θύρες USB Type-C Thunderbolt 4 και MicroSD card readers για μεγαλύτερη ευκολία.

Predator Helios Neo 18 and Helios Neo 16 Laptops

Τα ολοκαίνουρια Predator Helios Neo 18 (PHN18-71) και Predator Helios Neo 16 (PHN16-72) έρχονται με τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες και δυνατότητες σε πιο προσιτές τιμές, για να ενισχύσουν τις gaming περιπέτειες των casualκαι πιο αρχάριων esports players. Γνωστά για τη μοναδική τους εμφάνιση, τα Helios Neo laptop συνεχίζουν να έχουν μοναδικό design και διακριτές λεπτομέρειες με κρυπτογραφημένους κωδικούς χαραγμένους με λέιζερ στο κατάμαυρο, ανοδιωμένο κάλυμμα τους, προκαλώντας τους gamers να αποκρυπτογραφήσουν τα κρυμμένα μηνύματα και να ξεκινήσουν ένα συναρπαστικό ταξίδι στο Predator Verse.

Χάρη στον πρόσφατα βελτιστοποιημένο επεξεργαστή Intel Core i9 14900HX και τις NVIDIA GeForce RTX 4070 LaptopGPUs[1] με μέγιστη ισχύ γραφικών 140 W[2] σε Turbo mode, τα Helios Neo επιτρέπουν στους χρήστες να κάνουν πολλά περισσότερα από το gaming και τη δημιουργία. Αξιοποιούν επίσης ομαλές AI-driven βελτιώσεις γραφικών και επιτάχυνση της απόδοσης του συστήματος με τεχνολογία DLSS 3.5 και πλήρες ray tracing. Ως πρόσθετο boost, τα laptop μπορούν να ρυθμιστούν με 32 GB DDR5 5600 MHz μνήμη και 2 TB PCIe Gen 4 drives στερεάς κατάστασης σε RAID 0. Ο συνδυασμός της τεχνολογίας ανεμιστήρα AeroBlade 3D 5ης γενιάς, του υγρού μεταλλικού θερμικού γράσου στις CPUs και οι διανυσματικοί σωλήνες θερμότητας για αποτελεσματική μεταφορά θερμότητας διασφαλίζουν τη διατήρηση της μέγιστης απόδοσης των φορητών υπολογιστών καθ’ όλη τη διάρκεια της χρήσης.

Πέρα από τα εντυπωσιακά εσωτερικά τους στοιχεία, τα Helios Neo 18 και Helios Neo 16 laptop προβάλλουν εκπληκτικές εικόνες στις WQXGA (2560 x 1600) IPS οθόνες τους με ρυθμό ανανέωσης 240 Hz, χρόνο απόκρισης 3 msκαι κάλυψη 100% του χρωματικού χώρου DCI-P3. Τα πάνελ τους διαθέτουν NVIDIA Advanced Optimus και τεχνολογία G-SYNC για δυναμική αύξηση των ρυθμών καρέ και μείωση του λανθάνοντα χρόνου. Λειτουργίες όπως η προσαρμογή δυναμικού φωτισμού στο πληκτρολόγιο RGB 4 ζωνών και η διαχείριση συσκευών μέσω της βοηθητικής εφαρμογής PredatorSense 5.0 (με αποκλειστικό πλήκτρο PredatorSense) δίνουν στους χρήστες πλήρη έλεγχο και τους επιτρέπουν να προσθέτουν προσωπικές πινελιές στις συσκευές τους. Τα Helios Neo 18 και Helios Neo 16 χρησιμοποιούν επίσης τα εργαλεία τηλεδιάσκεψης της Acer, που είναι βελτιωμένα με τεχνητή νοημοσύνη, στα Acer PurifiedVoice 2.0 και AcerPurifiedView, ενώ το πανίσχυρο surround sound σύστημα DTS:X Ultra αναβαθμίζει τον ήχο που παράγεται κατά τη διάρκεια του gaming, του chatting και της ψυχαγωγίας. Διατίθενται επίσης με Intel Killer DoubleShot Pro για lag-freeσυνδέσεις και μία πλήρη γκάμα θυρών, που περιλαμβάνει δύο USB Type-C με Thunderbolt 4, μία HDMI 2.1 και MicroSDcard readers.

Οι ακριβείς προδιαγραφές, οι τιμές και η διαθεσιμότητα διαφέρουν ανάλογα με την περιοχή. Για να μάθετεπερισσότερα επισκεφθείτε το www.acer.com.

 

Επισκεφθείτε το Acer’s Media Center για φωτογραφίες και προδιαγραφές προϊόντων ή το Acer News site για να δείτε όλες τις ανακοινώσεις.

 

[1]Οι προδιαγραφές ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το μοντέλο και/ή την περιοχή. Όλα τα μοντέλα υπόκεινται σε διαθεσιμότητα.

[2]Με βάση τα δεδομένα εσωτερικού εργαστηρίου της Acer υπό ορισμένες συνθήκες (κάτω από 23°C για CPU+GPU 240W σε λειτουργία Turbo). Τα πραγματικά στοιχεία μπορεί να διαφέρουν σε διαφορετικές καταστάσεις.

[3]Τα προϊόντα Wi-Fi 7 έχουν πρόσβαση σε κανάλια 320 MHz στα 6 GHz και σε νέους συνδυασμούς καναλιών 160 MHz στα 5 GHz με νέες δυνατότητες διάτρησης μονάδας πολλαπλών πόρων.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button