Περιβάλλον

Αυστραλία: Βρέθηκε νεκρή μέσα σε τσιμεντένιο τοίχο

Η αυστραλιανή αστυνομία που ερευνά την ύποπτη δολοφονία μιας γυναίκας, τα λείψανα της οποίας βρέθηκαν πέρυσι μέσα σε έναν τσιμεντένιο τοίχο, δηλώνει ότι αναγνώρισε το θύμα και πιστεύει ότι σκοτώθηκε πριν από περισσότερο από μια δεκαετία.

«Η Τάνια Λι Γκλόβερ γεννήθηκε το 1971, είχε προβλήματα όρασης και ακοής και θα ήταν περίπου 38 ετών τη στιγμή του θανάτου της», ανέφερε η αστυνομία του Κουίνσλαντ.

Ο θάνατος της έγινε γνωστός όταν καθαρίστριες βρήκαν τον περασμένο Δεκέμβριο τα λείψανα της πίσω από έναν τσιμεντένιο τοίχο στο υπόγειο ενός συγκροτήματος διαμερισμάτων στο Alderley στα προάστια του Brisbane.

Χρειάστηκαν οκτώ μήνες για να επιβεβαιώσουν οι αρχές την ταυτότητα της Γκλόβερ χρησιμοποιώντας το DNA και εθνικές βάσεις δεδομένων, δήλωσε ο επιθεωρητής Andrew Massingham στους δημοσιογράφους, προσθέτοντας ότι ο θάνατός της αντιμετωπίζεται ως έρευνα ανθρωποκτονίας.

Φαίνεται πως η Γκλόβερ ήταν μία βαθιά απομονωμένη γυναίκα για την οποία υπάρχουν ελάχιστα στοιχεία καθώς δεν είχε δηλωθεί και η εξαφάνιση της.

«Δεν γνωρίζουμε προς το παρόν αν είχε οποιαδήποτε μορφή απασχόλησης. Οι προκαταρκτικές πληροφορίες λένε ότι ήταν πολύ κλειστή στον εαυτό της, είχε έναν πολύ ήσυχο και συγκρατημένο τρόπο ζωής και δεν ήταν ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», δήλωσε ο Massingham.

Η αστυνομία επικοινώνησε με τους γονείς της και δήλωσαν πως είχαν χάσει επαφές μαζί της λίγο καιρό πριν την εξαφάνιση ενώ πίστευαν ότι είχε μετακομίσει κάπου αλλού στην χώρα.

Οι αρχές κάνουν έκκληση σε όποιον την γνώριζε ή είχε οποιαδήποτε επαφή μαζί της από το 2006 μέχρι το 2010 που έμενε στην συγκεκριμένη περιοχή να επικοινωνήσει μαζί τους.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button