Τεχνολογία

Έφτιαξαν νέο κέντρο Pokemon στην Οκινάουα

Πως θα ήταν να έμπαινες σε ένα βιντεοπαιχνίδι; Το νέο κέντρο Pokémon στην Οκινάουα λύνει την… απορία.

«Έχει σχεδιαστεί για να δίνει στους επισκέπτες την εντύπωση ότι μπαίνουν μέσα σε ένα βιντεοπαιχνίδι» αναφέρει το στούντιο I IN για το νέο κέντρο Pokémon το οποίο δημιούργησε στο ιαπωνικό νησί Οκινάουα.

Το κέντρο Pokémon περιλαμβάνει κατάστημα, χώρο για βιντεοπαιχνίδι και κέντρο πληροφοριών όπου οι περίεργοι μπορούν να μάθουν τα τελευταία νέα για το παιχνίδι και τους χαρακτήρες.

Το στούντιο επανειλημμένα ενσωμάτωσε, μέσα από μινιμαλιστικά γραφίστικα σχήματα, το φημισμένο Monster Ball σε όλο το κέντρο.

Επιπλέον, σε όλον τον χώρο απηχούνται αφαιρετικές απεικονίσεις της φύσης της Οκινάουα, των νερών του ωκεανού και της πλούσιας βλάστησης.

 

«Χρώμα και υφή στον κυκλικό πυρήνα του Κέντρου Pokémon φέρνουν στον νου τα βαθιά νερά, όπου οι επισκέπτες μπορούν, μέσω βίντεο και παρουσιάσεων να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες και παιχνίδια Pokémon» εξηγούν από το στούντιο.

Γύρω από τον πυρήνα, ζώνες εμπειριών με εναλλασσόμενο περιεχόμενο για να κρατούν υψηλά το ενδιαφέρον των επισκεπτών: χώροι για παρουσίαση παιχνιδιών με κάρτες, επίδειξη νέων οπτικών μέσων και προσφορά των τελευταίων προϊόντων.

«Το σύμπαν Pokémon είναι ήδη γνωστό στο κοινό· ωστόσο, αυτό το κατάστημα μπορεί να μεταδώσει τη γοητεία του Pokémon σε ένα ακόμη πιο ευρύ κοινό, συνδέοντας τον εικονικό με τον πραγματικό κόσμο» καταλήγουν από το I IN.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button