Ομορφιά

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η εντυπωσιακή εμφάνιση στα MAD VMA και η βράβευση στον Αργυρό

Το βράδυ της Δευτέρας 19 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do τα MAD VMA 2023, τα οποία φέτος συμπλήρωσαν 20 χρόνια ως θεσμός. Οικοδεσπότης της βραδιάς ήταν, όπως κάθε χρόνο, ο Θέμης Γεωργαντάς, ενώ τη βραδιά άνοιξε ο Trannos.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή κατά τη διάρκεια της βραδιάς ανέβηκε στη σκηνή προκειμένου να δώσει ένα βραβείο στον Κωνσταντίνο Αργυρό, ο οποίος συνολικά παρέλαβε δύο βραβεία.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αν και πολύ πρωινός τύπος λόγω της εκπομπής της, έδωσε το παρών στα μουσικά βραβεία και μάλιστα έλαμψε δια της παρουσίας της.

Η παρουσιάστρια ξέφυγε από τις μέχρι τώρα επιλογές της και το αποτέλεσμα τη δικαίωσε. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέλεξε μία δημιουργία της Έφης Παπαϊωάννου που αναδείκνυε το καλλίγραμμο κορμί της. Ένα halter mini φόρεμα σε εκρού και lime αποχρώσεις το οποίο στον λαιμό και την πλάτη είχε λεπτομέρειες από μαργαριτάρια. Μία δημιουργία που ταίριαζε απόλυτα στο ύφος της βραδιάς.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή συνδύασε το φόρεμα με ασημί ψηλοτάκουνα πέδιλα του brand Mourtzi ενώ όσον αφορά τα μαλλιά της, είδαμε ένα wet look.

Στο μακιγιάζ της τόνισε τα μάτια της, ένα beauty look που ταίριαζε υπέροχα με το χτένισμά της.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button