lifestyle

Η τελευταία κοινή φωτογραφία του Νικόλαου και της Τατιάνα Μπλάτνικ πριν τη «βόμβα» του διαζυγίου τους

Μετά από 14χρόνια γάμου και κοινής πορείας ο Νικόλαος και η Τατιάνα Μπλάτνικ ανακοίνωσαν ότι παίρνουν διαζύγιο.

Η χθεσινή ανακοίνωση ότι ο Νικόλαος και η Τατιάνα Μπλάτνικ χωρίζουν έπεσε σαν βόμβα, καθώς κανείς δεν περίμενε το διαζύγιο.

«Ο Πρίγκιπας Νικόλαος και η Πριγκίπισσα Τατιάνα μετά από δεκατέσσερα χρόνια κοινής ζωής αποφάσισαν να προχωρήσουν στη λύση του γάμου τους. Και οι δύο εκφράζουν την δυσκολία της απόφασης αυτής, τη βαθιά εκτίμηση και σεβασμό που τρέφουν ο ένας για τον άλλο, αλλά και την αγάπη με την όποια πορεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια.

Οι ίδιες αξίες σεβασμού και κατανόησης θα αποτελέσουν και τη βάση της σχέσης τους στο μέλλον, μια σχέση βαθιάς και ειλικρινούς φιλίας. Θα συνεχίσουν να ζουν και να δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, τον τόπο που και οι δύο αισθάνονται σπίτι τους. Η Οικογένεια θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους. Ευχαριστούμε πολύ για τον σεβασμό και τη διακριτικότητά σας» ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα της ελληνικής βασιλικής οικογένειας, μέσω της οποίας έγινε γνωστή και η είδηση του χωρισμού.

Τίποτα δεν έδειχνε ότι το ζευγάρι θα τραβούσε χωριστούς δρόμους. Μάλιστα, η τελευταία κοινή φωτογραφία του πρώην ζευγαριού ήταν τα Χριστούγεννα του 2023 όπου ο Νικόλας και η Τατιάνα Μπλάτνικ πόζαραν στον φακό με πλατιά χαμόγελα.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tatiana Blatnik (@tatianablatnik)

Το ζευγάρι δεν δίσταζε να μοιράζεται στα social media κοινές τους στιγμές. Το περασμένο καλοκαίρι η Τατιάνα Μπλάτνικ είχε κάνει μια τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια του Νικόλαου, ανεβάζοντας μια φωτογραφία από τις καλοκαιρινές διακοπές τους στα ελληνικά νησιά.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tatiana Blatnik (@tatianablatnik)

«Χρόνια Πολλά! Φέρνεις τόση χαρά και γέλιο στις ζωές και τις καρδιές των ανθρώπων πάντα, με όλους τους τρόπους. Συνέχισε να λάμπεις. Σήμερα σε γιορτάζουμε με όλο μας το μεγαλείο».

To άρθρο Η τελευταία κοινή φωτογραφία του Νικόλαου και της Τατιάνα Μπλάτνικ πριν τη «βόμβα» του διαζυγίου τους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button