Αθλητικά

Κεκλεισμένων το Βόλος – Πανσερραϊκός: Συνεχίζουν να μην λειτουργούν οι κάμερες στο Πανθεσσαλικό

Με εντολή της ΔΕΑΒ, η αναμέτρηση ΒόλοςΠανσερραϊκός για τα πλέι άουτ της Super League θα γίνει χωρίς κόσμο, καθώς συνεχίζουν να μην λειτουργούν οι κάμερες του ηλεκτρονικού συστήματος εποπτείας.

Όπως ανακοίνωσε η Διαρκής Επιτροπής Αντιμετώπισης Βίας, το παιχνίδι του Βόλου με τον Πανσερραϊκό για την 6η αγωνιστική των πλέι άουτ θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών, καθώς ακόμα δεν λειτουργούν οι κάμερες στο Πανθεσσαλικό.

Η ανακοίνωση του ΔΕΑΒ:

“Με την υπ’ αριθμ. 22/2024 Απόφασή της επιβλήθηκε η διοικητική κύρωση της διεξαγωγής του αγώνα ΒΟΛΟΣ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ, που πρόκειται να διεξαχθεί στο ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ στις 27/04/2024, για την 6η αγωνιστική των Playouts του Πρωταθλήματος της Super League 2023/2024, χωρίς την παρουσία θεατών, καθόσον, διαπιστώθηκε από την αρμόδια Αστυνομική Αρχή, τόσο κατά τον 1ο έλεγχο, όσο και κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε μετά την παρέλευση της προθεσμίας του 12ωρου, ότι δεν λειτουργούν σε αυτό κάμερες του ηλεκτρονικού συστήματος εποπτείας. Εφαρμογή του άρθρου 8 του ν. 5085/2024.”.

 

To άρθρο Κεκλεισμένων το Βόλος – Πανσερραϊκός: Συνεχίζουν να μην λειτουργούν οι κάμερες στο Πανθεσσαλικό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button